«Вокар-Ковель» на останній секунді переміг суперника з Луцька. ВІДЕО

17 Грудня 2018, 09:55
«Вокар-Ковель» на останній секунді переміг суперника з Луцька 1720
«Вокар-Ковель» на останній секунді переміг суперника з Луцька

Третій тур Суперліги чемпіонату Волині з футзалу, у якому «Вокар-Ковель» на паркеті луцької «Арени спорт» зустрічався з одним із фаворитів змагань місцевим «Вотрансом», виявився доволі драматичним.

Про це повідомляє kovel.tv.

У першому таймі ковельчани більше володіли м'ячем і грали в комбінаційний футзал. Натомість їхні візаві намагались завдати більше ударів по воротах Дмитра Дувакіна з дальніх дистанцій. Однак впевнена гра обох голкіперів не дала командам відкрити рахунок у першій половині зустрічі.

Після перерви «Вокар» дещо посилив тиск на ворота суперників, однак і лучани відповідали швидкими контратаками та створили чимало гострих моментів. І здавалося б, що поєдинок закінчиться заслуженою мировою, однак «Футбольний Бог» вирішив інакше. На останніх секундах ковельчани провели блискавичну контратаку і Віталій Романчук під звук свистка рефері відправив м'яч у дальній кут воріт «Вотрансу». Лучани довго апелювали до арбітрів, але рішення останніх було непохитним — 1:0.

Після трьох турів «Вокар-Ковель» разом із хорівською «Надією» очолює турнірну таблицю регулярного чемпіонату Волині з футзалу.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром