Як у Ковелі пройшов ярмарок сільськогосподарської продукції

17 Грудня 2018, 17:08
У Ковелі відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції 5511
У Ковелі відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції

Напередодні новорічних свят у Ковелі відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції, виробленої в особистих селянських та фермерських господарствах, із залученням виробників продовольчих товарів міста і області, оптово-роздрібних торгових закладів.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Понад тридцять учасників представили свою продукцію. Серед постійних – ТзОВ «Волиньзернопродукт», ТзОВ «Юкон-Продтрейд», ПрАТ «Деражнянський молочний завод» та інші.

На ярмарку можна було придбати м’ясо та ковбаси, товари бджільництва, борошно, крупи, рибу, олію, овочі, фрукти, кондитерські вироби, іншу продукцію місцевих переробних підприємств.

Чимало городян прийшли цілими родинами. Вибирали необхідне та висловлювали вдячність за хорошу організацію, широкий асортимент та доступні ціни.

Користуючись нагодою, запрошуємо на ще одну передноворічний ярмарок, який відбудеться 29 грудня на центральній площі міста.

 




Коментарі
17 Грудня 2018, 23:03
Горілочка без акциза називається настоянка? Третє фото знизу правий нижній кут. В центрі міста перед міськ радою стало традицією торгувати алкоголем без акцизу. Ліцензію перевіряв хтось?
19 Грудня 2018, 01:35
Ти ,мабуть, язвеник чи трезвеник!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024