Як у Ковелі зустрічали Миколая

20 Грудня 2018, 11:35
Святий Миколай іде – Різдво веде 4965
Святий Миколай іде – Різдво веде

У Ковелі відбулось святкове дійство «Святий Миколай іде – Різдво веде».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Свято відбулося 19 грудня.

Спочатку усі, хто прийшов до паркової сцени, змогли придбати новорічні сувеніри на ярмарку тематичних виробів ручної роботи майстрів нашого міста «Новорічний подарунок», зігрітись гарячими напоями.

Мистецький захід тривав понад дві години. Ведуча Наталія Гончар  впродовж вечора підбадьорювала усіх гостей, закликала їх до веселощів та розваг.

Ковельчани в цей день подбали і про добрі справи. Кожен  міг взяти участь у розіграші лотереї. Придбавши квиток вартістю від п’яти гривень, допомогти вихованцям центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

А на щасливчиків чекали і приємні сюрпризи впродовж вечора. Комусь пощастило виграти набір новорічних кульок, комусь – атрибутику до свята, а декому дістались санчата.

Почесним гостем дійства був сам Святий Миколай, який засипав усіх щирими вітаннями. І теж побажав нашій славній Україні миру та достатку.

У присутніх була хороша нагода зробити знімок з Миколаєм у спеціально облаштованій для цього фотозоні.

Тут також розмістили Вифлеємський вогонь миру. Його у Ковель привезли представники  громадської організації Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур».

У концертній програмі взяли участь: вихованці зразкових студій «Надія» (Ірина Новожилова) та «Нові таланти» (Світлана Шиманська), «Дзвіночок» (Інна Темрук) НД «Просвіта», студії естрадного співу «Зорепад»  (Руслана Шацька), студії сучасної хореографії «Пірует» (Марина Приц), народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Барвінок», народний аматорський фольклорний гурт «Намисто (Наталія Гончар), колективи НВК№13 та «Колорит». 

На завершення святкового дійства у небо злетіли яскраві кульки і з надією на мирний та щасливий рік.

У Ковелі засяяла головна героїня новорічно-різдвяних свят – ялинка. Варто додати, що стилізованою ілюмінацією прикрасили і ялинки на площі Героїв Майдану, приміщення Будинку рад. Бульвар Лесі Українки теж «одягнули» у яскраві вогні.

Читайте також: Центр Ковеля запалав новорічними вогнями

 































Коментарі
20 Грудня 2018, 13:52
Це що на фото видно знову безакцизний алкоголь продають?
20 Грудня 2018, 19:56
Це приклад того,як не потрібно робити)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024