На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки у побуті

21 Грудня 2018, 16:01
На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки у побуті 3102
На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки у побуті

Рятувальники навчали мешканців сіл, як запобігти пожежам у побуті під час зимового пожежонебезпечного періоду.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

20 грудня рятувальники провели профілактичний рейд на території сіл Битень, Радомишль, Байківці та селища Голоби Ковельського району.

В адміністративних приміщеннях органів самоврядування на місцях співробітники ДСНС оновили інформаційні стенди та передали посадовцям друковані матеріали для подальшого розповсюдження серед населення.

Рятувальники відвідали помешкання багатодітних сімей, самотніх людей літнього віку та громадян, які опинились у складних життєвих обставинах, а також провели профілактичні бесіди з особами, які зловживають спиртними напоями. Під час подвірних обходів звертали увагу на протипожежний стан помешкань, інформували господарів, як усунути виявлені порушення, а також вручили листівки з правил безпеки.

Фахівці Служби порятунку закликали громадян бути максимально пильними та обережними з електричними та газовими опалювальними приладами, не допускати порушень вимог безпеки при експлуатації пічного опалення, а також подбати про своєчасне очищення від сажі та профілактичне обслуговування димових каналів опалювальних печей, котлів та водонагрівачів. Співробітники ДСНС пояснили громадянам, що такі роботи кваліфікуються як роботи підвищеної небезпеки, а їх виконання повинне здійснюватися спеціалізованими організаціями, які мають на те відповідні дозволи.

 

 









Коментарі
22 Грудня 2018, 13:42
Необознані, перш чим писати вивчіть території Ковельського району. Радошин, а не "Радомишль"....НЕУКИ.....
22 Грудня 2018, 20:18
Взагалі не "необознані", а "необізнані". Після слова "писати" не завадить кому поствити. А село Радошин має кожен знати ! І , не дай Боже, описку зробити! Це найвищий прояв неграмотності!
22 Грудня 2018, 20:25
Вибачте за пропущену букву!
27 Грудня 2018, 15:54
нехай буде радомишль, аби тільки карєр не закрили і цигани не виїхали.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024