У Ковелі представили перелік інвестиційних проектів

23 Грудня 2018, 12:17
У Ковелі представили перелік інвестиційних проектів 3313
У Ковелі представили перелік інвестиційних проектів

У сесійному залі відбулися громадські слухання з обговорення проекту рішення міської ради «Про затвердження порядку проведення інвестиційних конкурсів в міста Ковель».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Засідання відбулося 22 грудня.

Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук зауважив, що напрацьовали процедуру організації й проведення інвестиційних конкурсів, укладення договорів щодо залучення фінансових ресурсів. Це робиться для створення сприятливого середовища для інвестиційної діяльності, задля економічного і соціального розвитку Ковеля та наповнення міського бюджету. На конкурсних засадах визначатиметься юридична або фізична особа, яка  запропонує найкращі умови реалізації проекту. За право його впроваджувати сплачуватиметься інвестиційний внесок.

Об'єктами інвестування можуть бути майно й будівлі комунальної власності та споруди, які планується звести на земельних ділянках комунальної власності територіальної громади міста Ковеля.

Реалізація проекту спрямовуватиметься на здійснення, реконструкції, нового будівництва, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення будинків, споруд будь-якого призначення, їх комплексів, об'єктів інженерно-транспортної інфраструктури, благоустрою, придбання або модернізації обладнання, надання послуг тощо.

Для підготовки та проведення інвестиційних конкурсів виконавчий комітет міської ради утворює комісію. Андрій Васильович зупинився на повноваженнях та обов’язках цього постійно діючого колегіального органу. Він ознайомив з переліком потенційних об’єктів інвестування, серед яких – незавершений будівництвом восьмиповерховий багатоквартирний житловий будинок з поліклінікою та торговельно-офісними приміщеннями на вулиці Івасюка, будівлі поліклініки (Незалежності,122), незавершений багатоповерховий житловий будинок з вбудованим торгівельно-побутовим блоком (секція №3) на Володимира Кияна, 70-б.

Учасники громадських слухань підтримали проект рішення міської ради «Про затвердження порядку проведення інвестиційних конкурсів в м. Ковель».

 


Коментарі
24 Грудня 2018, 02:41
Андрій ти придурок кіндеровський я думав ,що в тебе розуму більше ,во ти вляпавсь в гімно.
24 Грудня 2018, 03:47
От, ще б модернізували комунальні підприємства, а то немає нормальних умов, щоб люди працювали(((
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром