Василь Вірастюк презентував у Ковелі фільм «Пригоди S Миколая»

23 Грудня 2018, 14:31
Василь Вірастюк презентував у Ковелі фільм «Пригоди S Миколая» 5548
Василь Вірастюк презентував у Ковелі фільм «Пригоди S Миколая»

У ковельському кінотеатрі відбулася презентація фільму «Пригоди S Миколая».

Про це повідомляється на сторінці кінотеатру «Прем'єра» у Facebook.

Презентація відбулася 22 грудня.

Фільм презентували режисер Семен Горовий та виконавець ролі Кабана – український силач, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», чемпіон світу у силовому багатоборсті, Заслужений майстер спорту України, актор Василь Вірастюк.

Стрічка «Пригоди S Миколая» розповідає про пригоди другокласника Артема, чия сім’я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з’являється сам Миколай. Але, насправді це злодій в костюмі чарівника.

Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.

Фільмування розпочалося ще у грудні 2017 року й завершилося у травні 2018 року. Зйомки відбувалися у павільйоні кіностудії «Київнаукфільм», на території Національного музею народної архітектури та побуту України в Пирогові, у Києві, на курорті Драгобрат та у селі Ясені Рожнятівського району Івано-Франківської області.

До речі, саунд-трек у фільмі звучить від гурту «O.Torvald», який створив нову пісню спеціально для фільму.

 








Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024