У Ковелі через підтоплений підвал хворіють діти

27 Грудня 2018, 15:46
У Ковелі через підтоплений підвал хворіють діти 4339
У Ковелі через підтоплений підвал хворіють діти

У будинку, який знаходиться у Ковелі на вулиці Залізнична, 2 через затоплений підвал стоїть страшенний сморід. Ситуація загрожує здоров'ю дітей.

Про це повідомляє Вікторія Шилюк на своїй сторінці у Facebook.

«Що ж...не люблю таке писати та змушена! Думала зранку напишу. Але коли вкотре моя дитина закашлялась, не витримала!

З суботи (сьогодні вже 6 день) наш підвал затоплений. Весь сморід у нас в квартирі. З суботи на неділю я з сином ночувала в мами, бо все лише починалось, і сморід був такий, що очі «виїдало».(До речі, це не вперше я ночую в мами через підвал!!!). Жити в мами не варіант, правда ж? В неділю ввечері ми повернулись додому», – йдеться у дописі Вікторії.

Зазначається, що у понеділок жінка та сусіди телефонували до ЖЕКу №1, де сказали, що бригада виїхала. Тому всі чекали комунальників.

«У вівторок я знову подзвонила... Мені пояснили, що воду перекрили, роботу зробили... Дивно...вода далі «стоїть». Сказали, що нема в них насосів, і взагалі «багато роботи», тому нічого зробити не можуть, а мій виклик записали, і в середу - робочий день, бригада ЖЕК 1 приїде і викачає воду», – розповідає жінка.

Однак, навіть у середу проблему не вирішили: «Середа... Вода «стоїть»... Сморід «стоїть»... Горло дере... Нікого нема... Чекали... А тим часом, це все впливає на мого півторарічного сина та на мене з чоловіком, на моїх сусідів....».

«P.S. Нам обіцяли прибрати підвал, винести звідти сміття і т.д. І що? Заставили прибиральницю (жінку) виносити як вийде звідти сміття...що вона тендітна може зробити? Винесла що змогла...що більше...Потім обіцяли півметровий шар «калу» почистити...все чекали «поки підсохне»...І ЗАБУЛИ...», – додає Вікторія.

 

 


Коментарі
27 Грудня 2018, 18:23
менше треба срати і виливати в унітази всяку хуйню. Якщо в домі живе бидло, яке до того ж ще й не платить за комунальні послуги, то качай не качай, а бардак і буде. Винні самі мешканці будинку.
27 Грудня 2018, 19:45
на Залізничній 2 живуть одні бухарики. І їм по барабану куди сходити в нужник, легко можуть викрутити лампочку в коридорі. Бариги є бариги.
27 Грудня 2018, 19:46
прибрати сміття??? А його б...ть туда Мартинюк з Солов"янчуком понаносив??? Воду викачають, сміття приберуть, а от чи мізки ти собі прочистиш то не факт! Понакуплюють дибілкам телефони!!!
27 Грудня 2018, 21:20
Як на мою думку мешканци будинку сами должни прикласти хоч чуток зусиль и пидтримувати порядок-це для себе.зачем себе так опускати?
27 Грудня 2018, 23:27
у мене вулиця 40 років перемоги. Ніхто в підвалі не гадив, але вода стоїть і пляснявою та гниллю смердить так що капець.
27 Грудня 2018, 23:31
Цікаве кіно. Людина пише, що в квартирі сморід. А їй кажуть - сама винна! Розвиваємо думку далі: Завтра буде сморід на півбудинку, а післязавтра на цілий будинок. Хто винен? Кажуть коментатори, що самі люди. А хто обслуговує будинок7 Хто нараховує квартплату7 Скільки протоколів складено за фактом втручання у внутрішньобудинкові мережі шляхом їх пошкодження чи засмічення? Зрештою, чому одні добросовісні повинні страждати через інших йолопів?
28 Грудня 2018, 10:31
Сміття у підвал наносили тільки самі мешканці ,а не хтось з сусідніх будинків.Тому і самі повинні допомогти тендітній прибиральниці у ліквідації сміттєзвалища.А тоді звернутись до фахівців щоб відкачати воду.Будьте господарами у своїх будинках і бережіть їх.Чисто не там де прибирають,а там де не сміттять.Це народна мудрість так трактує.Тож будбте людьми,а не св.......ми!
28 Грудня 2018, 12:27
У мене родичка живе під Києвом. За комунальні послуги платить більше ніж у нас але і мешканці їхнього житлового кварталу не руйнують ту красу (клумби, фонтани, майданчики, сучасне освітлення, дзеркала у ліфтах) що біля будинків. Знають за що платять і відповідально до всього ставляться.
28 Грудня 2018, 15:52
Шановний Афоня, Ковельчанин та Слюсар сантехнік, бажаю вам щоб ви ніколи не опинились у такій ситуації і завжди залишались такими вічливими та розсудливими людьми. Щоб "бидло" вас не оточувало. Усього найкращого!!!
28 Грудня 2018, 21:34
Аби на Сашу не вплинуло та не почав колотись
29 Грудня 2018, 02:58
Дякую за турботу, Сусіде. Щоб і вам добре було)))<br/><br/>Я ДИВЛЮСЬ ТАК КЛАСНО ПИСАТИ КОМЕНТИ І ХОВАТИСЬ ))) В ЛИЦЕ СКАЖІТЬ!Чи силоньки не вистачить?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024