У Ковелі запровадили премії для кращих медичних працівників

27 Грудня 2018, 19:13
У Ковелі відбулась сорок шоста сесія міської ради 4152
У Ковелі відбулась сорок шоста сесія міської ради

У Ковелі відбулась сорок шоста сесія міської ради.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Сесія відбулася сьогодні, 27 грудня. У ході роботи депути розглянули понад 110 питань. Більшість з них – земельні та містобудівні.

На сесії внесли зміни до міського бюджету, затвердили місцеві програми — оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку на 2019-2021 роки, фінансування заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації на території міста та приписки і призову юнаків на строкову військову службу на 2019- 2021 роки.

Схвалили порядок проведення інвестиційних конкурсів для залучення фінансових ресурсів в розвиток міста. Відтепер на конкурсних засадах визначатиметься юридична або фізична особа, яка запропонує найкращі умови реалізації проекту. За право його впроваджувати сплачуватимуть інвестиційний внесок.

Об'єктами інвестування можуть бути майно й будівлі комунальної власності та споруди, які планується звести на земельних ділянках комунальної власності територіальної громади міста Ковеля.

Інвестиційні проекти спрямують на здійснення реконструкції, нового будівництва, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення будинків, споруд будь-якого призначення, їх комплексів, об'єктів інженерно-транспортної інфраструктури, благоустрою, придбання або модернізації обладнання, надання послуг тощо.

 




 

Депутати підтримали кандидатуру Мілінчука Андрія Валерійовича (політична партія «Об'єднання«Самопоміч») щодо обрання його головою постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів. Раніше її очолювала Альона Матвійчук, яка склала ці повноваження.

Обранці громади затвердили Положення про міську премію для медичних працівників. Переможців будуть визначати у п’яти номінаціях «Кращий лікар хірургічного профілю», «Кращий лікар терапевтичного профілю», «Кращий лікар діагностичних служб», «Кращий лікар загальної практики сімейної медицини», «Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою».

Читайте також: У Ковелі планують запровадити премію для медиків

Конкурс проводять з метою підвищення авторитету та поваги до професії, рівня мотивації праці, створення здорової конкуренції, заохочення медичних працівників до творчої праці. Вручатиметься винагорода під час урочистостей з нагоди Дня медичного працівника. Премія у кожній номінації буде виплачуватись у розмірі п’яти мінімальних зарплат. Кандидатури визначатиме трудовий колектив, а усіма питаннями займатиметься організаційний комітет.

На сесії також затвердили Положення про «Ковельський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», перелік адміністративних послуг, у новій редакції статути комунальних закладів «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича» та «Дитячо-юнацька спортивна школа № 1», рішення про перейменування та затвердження нової редакції статутів закладів дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок) №11 (Центр розвитку дитини) та №14 «Перлинка» міста Ковеля. 

Коментарі
27 Грудня 2018, 23:42
В сон мне желтые огни, <br/>И хриплю во сне я. <br/>Повремени, повремени, <br/>Утро мудренее. <br/>Но, и утром все не так, <br/>Нет того веселья - <br/>Или куришь натощак, <br/>Или пьешь с похмелья. <br/><br/>Эх, раз, да еще раз, <br/>Да еще много-много много раз. <br/><br/>В кабаках зеленый штоф, <br/>Белые салфетки - <br/>Рай для нищих и шутов, <br/>Мне ж как птице в клетке. <br/>В церкви смрад и полумрак, <br/>Дьяки курят ладан... <br/>Нет, и в церкви все не так <br/>Все не так как надо. <br/><br/>Эх, раз, да еще раз, <br/>Да еще много-много много раз. <br/><br/>Я — на гору впопыхах, <br/>Чтоб чего не вышло. <br/>А на горе стоит ольха, <br/>А под горою — вишня. <br/>Хоть бы склон увить плющом<br/>Мне б и то отрада. <br/>Эх! Хоть бы что-нибудь ещё... <br/>Всё не так, как надо! <br/><br/>Эх, раз, да еще раз <br/>Да еще много-много много раз. <br/><br/>Я тогда — по полю вдоль реки... <br/>Света — тьма, нет Бога! <br/>А в чистом поле — васильки, <br/>И дальняя дорога. <br/>Вдоль дороги — лес густой <br/>С бабами-ягами, <br/>А в конце дороги той <br/>Плаха с топорами. <br/>Где-то кони пляшут в такт, <br/>Нехотя и плавно. <br/>Вдоль дороги всё не так, <br/>А в конце — подавно. <br/>И ни церковь, и ни кабак — <br/>Ничего не свято! <br/>Нет, ребята, всё не так! <br/>Всё не так, ребята... <br/><br/>Эх, раз, да еще раз <br/>Да еще много-много много раз.<br/><br/> Владимир Высоцкий.
28 Грудня 2018, 14:14
Зовсім не мають чим зайнятися. Яеість обслуговування не зміниться. Лікар кращим не стане, коли отримає званння.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024