У Ковелі нагородили переможців конкурсу дитячих робіт «Зимовий калейдоскоп»

29 Грудня 2018, 18:00
У Ковелі нагородили переможців конкурсу дитячих робіт «Зимовий калейдоскоп» 5971
У Ковелі нагородили переможців конкурсу дитячих робіт «Зимовий калейдоскоп»

У Ковелі відбувся конкурс дитячих робіт «Зимовий калейдоскоп».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Виставка-конкурс «Зимовий калейдоскоп» відбувається у Ковелі двадцять три роки поспіль. З роботами учасників можна ознайомитися у виставковій залі культурно-просвітницького центру. Учора, 28 грудня, відбулося відкриття вернісажу та нагородження переможців.

Читайте також: Зимовий калейдоскоп: у Ковелі запрошують на виставку

Свої роботи на виставці-конкурсі представили юні художники та майстри-початківці декоративно-прикладного мистецтва. У їх творах переважає новорічно-різдвяна тематика.

Цьогоріч тут зібрали понад 450 різноформатних малюнків та поробок. Як і в попередні роки, конкурсанти творчо змагалися у чотирьох категоріях, в залежності від віку дитини, а також організатори та меценати дійства підготували найбільш активним чимало заохочувальних подарунків.

Директор художньої школи імені Андроника Лазарчука та голова журі Олена Цьомик відзначила, що кожного року конкурс радує і дивує новими темами, фантазією, майстерністю, творчими задумами. З року в рік «Зимовий калейдоскоп» спонукає дітей до творчості, вдосконалення своєї майстерності, дає змогу порівняти свої малюнки з роботами ровесників, надихає працювати краще, аби надалі досягати результатів.

Гран-прі виставки-конкурсу отримала Вікторія Падун. Перемогу серед учасників віком від 13 до 15 років здобули Катерина Дацюк та Анна Чирук. У категорії від 10 до 12 років перше місце у Соломії Батюк та Анни Хільчук, а у віковій категорії до 9 років перемогу розділили Діана Оніщук та Суламіта Дорошук. У категорії «декоративно-прикладне мистецтво» найкращими визнали роботи Юліанни Коновал та Володимира Синьчука.

Чимало нагород маленькі митці отримали за високий рівень виконання та активну участь.

Своєю колективною роботою здивували учасники артстудії «Пікасо». 

 

















Коментарі
02 Січня 2019, 11:45
Соломійко,вітаємо!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024