Ковельчани ярмаркували перед Новим роком

31 Грудня 2018, 13:02
У Ковелі відбувся передсвятковий ярмарок 4863
У Ковелі відбувся передсвятковий ярмарок

На центральній площі Ковеля, біля Будинку рад, напередодні новорічних свят відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції.

Участь у ярмарку взяли колективи сільськогосподарських, переробних підприємств, особисті селянські, фермерські, індивідуальні господарства, садівники і городники Турійського, Старовижівського, Ковельського районів, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Свіже м'ясо, молочні вироби реалізували фермерське господарство «Темп» села Уховець, одноосібники сіл Городище, Грушівка, Любитів, Кухари, Дубова, підприємець із села Зелена, городину – одноосібники сіл Гредьки, Городище, Старі Кошари та ряд інших.

У продажу були представлені овочі та фрукти, плодоовочева консервація, м’ясні та ковбасні вироби, рибні делікатеси, птиця, сири, соління, мед, кондитерські та хлібобулочні вироби, а також ялинки та сувеніри.

Жителі Ковельщини, які завітали на ярмарок, могли придбати продукцію безпосередньо від виробників за помірними цінами.












Читайте такожНоворічний ярмарок і нова ілюмінація: Ковель перед Новим роком

Коментарі
31 Грудня 2018, 19:00
Продавці всі ті самі , що й на привокзалці кожен день. Не бачу необхідності створювати балаган для Кіндера під вікнами, а для ковельчан пробки на центральних вулицях,для поліції лишній клопіт не допускати авто до ринку ( авось скуплять все). Не треба створювати проблем; питання з ринками не на часі воно вже давно вирішене пора думати про їх скорочення ( скільки вільних місць на ринках).
01 Січня 2019, 04:15
Для чого цей балаган, якщо ціни на с/г продукцію такі ж як на ринках міста, А переважна більшість інших товарів вища, ніж у супермаркетах?
01 Січня 2019, 12:21
Привокзалка перед міськ радою. Перекрили центр зробили незручність багатьом людям задля того щоб декілька торгашів заробило. Гляньте на ярмарки у європі і порівняйте з цим цирком. Який мер такий і ярмарок.
01 Січня 2019, 14:57
бидлоття ,зробіть по всьому місту базачік вже 24/7
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром