У Ковельській виховній колонії відзначили Новий рік

01 Січня 2019, 17:00
3614

У рамках відзначення новорічно-різдвяних свят у державній установі «Ковельська виховна колонія» працівники доклали всіх зусиль, аби створити святкову атмосферу для засуджених.

Для вихованців державної установи «Ковельська виховна колонія» організували та провели свято зустрічі Нового Року «Новий Рік – чарівник», яке підготували учасники художньої самодіяльності установи, – повідомляють на сторінці у Facebook.

Хлопці ретельно готувалися і доклали максимум зусиль, аби в усіх присутніх був гарний новорічний настрій. До вітань долучився і начальник установи, який побажав присутнім гарно відсвяткувати новорічні та різдвяні свята, а вихованцям – найшвидшого повернення до своїх домівок.

За сприяння Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради Жанни Вельми кожному вихованцю вручили солодкі новорічні подарунки.

Наразі вихованці установи готуються до одного з найвеличніших свят християнського світу – Різдва Христового. Вони вивчають колядки і проводять репетиції постановки Різдвяного дійства.





1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024