У Ковелі люди не дочекалися сміттєвоза і залишили пакети зі сміттям на вулиці

02 Січня 2019, 11:35
У Ковелі люди не дочекалися сміттєвоза і залишили пакети зі сміттям на місці 4208
У Ковелі люди не дочекалися сміттєвоза і залишили пакети зі сміттям на місці

На вулиці Кониського у Ковелі люди залишили пакети зі сміттям.

Фото цього опублікував Артем Степанюк на сторінці «Ковель Life» у Facebook.

«Святкова картина: людям стало «впадло» викинути сміття. Сьогодні ввечері на вулиці Кониського. Залишили своє сміття тому що треба було почекати 40 хв. поки приїде сміттєвоз. В мене немає слів, викинули своє сміття в свій дім, в наше місто», – написав Артем у дописі.

 

 

Коментарі
02 Січня 2019, 15:17
Бидло!!!!!!
02 Січня 2019, 15:37
Есть график - будьте добры его соблюдать! Сейчас не май месяц, чтобы 40 минут торчать на улице и ждать мусорку, которая вообще неизвестно приедет ли. Да чего уж там! Надо было следующего рейса дождаться! Это ж всего через сутки или двое... При так ненавидимых вами "совєтах" мусорка ездила ШЕСТЬ!!! дней в неделю... А то и два раза в день. Где мусорки? Где снегоуборочные машины? Все только бабки требуют да ноют на плохих клиентов. Тарифы повышают, а качество услуг ниже плинтуса... Я на 90% уверен, что если бы люди не оставили мусор, в следующий раз мусорка вообще не приехала. Наших коммунальщиков только так и надо учить - макать мордой в дерьмо...
02 Січня 2019, 15:59
А що в сміттєвоза вихідний був
02 Січня 2019, 16:53
ты падла, сначала научить выбрасывать по одному пакетику а не по 10 мешков. Тогда хватит места для одного рейса и никто ждать не будет. Сама выбросила, скотина, и еще гавкаешь. А нормальные люди дождались машину и еще помогли водителю собрать то, что оставили на земле такие недоноски, как ты. Слава Богу, таких сволочей как ты, единицы.
02 Січня 2019, 17:14
Ось за таких ЧМОшників як той западенець і живемо в срачі. такі шакали й дитячі майданчики руйнують, і під кущі сміття викидають. А потім ще й гаквкають на ціле місто що бардак. Навчись, скотиняко, ноги витирати, коли в хату заходиш. А місто це і є наш дім.
02 Січня 2019, 17:46
Люди, схаменіться, ображати один одного. Населення платить в ЖЕК за вивіз сміття, і машина зобов"язана приїзджати і крапка.
02 Січня 2019, 18:14
а машина і приїзджає. тільки за таких ЧМОшників, як той западенець і маємо засмічене місто. Є дві категорії людей- одні дбають про своє місто, від інших смердить. Другі тільки ходять і дивляться і гвандять. А самі хоч би палець о палець вдарили для того, щоб наше місто стало кращим. І платите ви між іншим тільки за той пакетик, що маєте винести на сміттєвоз. А носите по 10 мішків.
02 Січня 2019, 19:31
ТИ себе мордою в г1вно макнув а не комунальщик1в<br/>Iншим разом сходи по бодьшому в себе перед дверима навчи дв1рника ти ж також йому платиш за <br/>прибирання
02 Січня 2019, 20:15
Шановні мешканці, будьмо толерантні один до одного, перш за все. <br/>Те що сміття залишили, це, звичайно погано. Але я повністю згідна з тим, що &quot;мусорка&quot; має приїжджати вчасно, а не запізнюватись на 40 хв чи й більше.... якщо дезто і може почекати, то переважна більшість нормальних людей поспішають на роботу.... <br/>У мене перш за все питання до жеку 1. Плату за комунальні послуги вони вимагають вчасно, а срачі порозводили кругом. Шановні комунальники, поживіться що робиться біля будинку 9 і дитячого садочка з боку &quot;Аркади&quot;. Ви зобов'ящані не лише вчасно присилати мусорку, але і забезпечити вчасне і якісне прибирання прибудинкової території. І підїзди прибирають раз в тиждень як небуть, за наші ж кошти. Чомусь жек 2 забезпечує прибирання підїздів тричі на тиждень?!<br/>І знаю точно, якби мусорка приїхала вчасно, то і сміття не валялось би по вулицях.... Дякую.
02 Січня 2019, 20:33
Бидлота! Іншого слова нема))))<br/>Відеокамери ставити потрібно і штрафувати!
02 Січня 2019, 20:35
То ви кому жеку наклали???? Собі насрали під носом!!!!
02 Січня 2019, 21:20
несм св1й мусор в жек в б1лий д1м по дороз1 на роботу до западенця чи до жительки в квартиру т1льки не розкидай по м1сту бидло толерантне
02 Січня 2019, 22:17
Г И Л ЬЙО Т И НУ<br/><br/>Только чур головы собирать в корзину
02 Січня 2019, 23:58
Мешканцям вулиці Княгині Ольги теж доведеться залишати сміттєві пакети на вулиці або нести до РЖКП-2. Це ми вже збиралися зробити. Адже, коли у визначений день і час прийшли до місця зупинки сміттєвоза ( 17.20 - середа - за графіком), машини не дочекалися. Виявляється, що графік змінили в &quot;кращий&quot; час для людей - понеділок - 11.00 ранку. Де логіка, і хто міг таке придумати? Що нам, відпрошувати дітей зі школи, чи дорослим брати вільний день за свій рахунок, чи призначати черговий двір і туди зносити сміття, щоб хтось один виносив до машини?????? От і доводиться доганяти сміттєвози по сусідніх дворах на Володимирській чи 40 років Перемоги. Совість не дозволяє залишати сміття будь-де. Причому за грудень 2018 року, ця послуга, з нашого боку, була оплачена. Цікаво, чи встигає шановний Олег Олексійович провести у понеділок апаратну нараду, а потім ще й винести сміття? Адже він проживає у нашому мікрорайоні, і сміттєвоз з нашої вулиці, їде на вулицю, де проживає шановний мер. Сподіваємося, що здоровий глузд, все-таки переможе.
03 Січня 2019, 00:59
Навчіться спочатку спілкуватись. Я сміття не викидала на вулицю. А от в злодія шапка горить..... це я про вас..... ви так завзято обливаєте всіх брудом.....чи не в жеку працюєте?!)))
03 Січня 2019, 01:00
Навчіться спочатку спілкуватись. Я сміття не викидала на вулицю. А от в злодія шапка горить..... це я про вас..... ви так завзято обливаєте всіх брудом.....чи не в жеку працюєте?!)))
03 Січня 2019, 08:13
з такими ЧМОш никами як ти, то ще дуже мягко спілкуюсь. І не в ЖЕКу працюю, а в депо. Просто бачу, як ті водії стараються вгодити таким 3.14дарасам як ти. і ти ще будеш скавчати гидота немита.
03 Січня 2019, 10:23
Бач як правда очі коле.
03 Січня 2019, 11:50
Графік є графік!!!
03 Січня 2019, 11:50
Графік є графік!!!
03 Січня 2019, 17:36
Я думаю що так ми живем як пишемо Западенець пише правду ми платим вчасно інемалі гроші а чому вчасно не заберають якщо одна машина не встигає так значить треба другу дати на підмогу тим більше після святЯкщо себе не будемо відстоювать ніколи ми жити не будемо нормально А ждати годинами ми не повинні
09 Січня 2019, 19:41
Знаете, господа немытые радетели чистоты, мне чихать с высокой колокольни на ваши оскорбления, потому как орфография и литературный стиль с головой выдают вашу истинную личину. Чего от вас ожидать если даже гуманистское понятие &quot;толерантность&quot; у вас выступает ругательством? Я живу в квартире многоэтажного дома и мне просто негде собирать по 10 мешков, в отличии от жителей частного сектора. Хотите сказать, что кто-то приехал с Сельмаша, с Черемушек, с Ковеля-2 и оставил у вас под боком кучи мусора? И не говорите, что не знаете, кто это был - такое не происходит внезапно - это лишь частный случай систематического пренебрежения элементарными правилами. Нет, это сделали местные жители - те, кто ежедневно вежливо с вами здоровается - ваши соседи, а возможно, и вы, ибо, как показывает практика, &quot;держи вора&quot; громче всех кричит сам вор. К ним и предъявляйте претензии. А от себя могу посоветовать заняться повышением своего культурного уровня, ибо у вас он ниже плинтуса. <br/>Как говорил Профессор Преображенский - &quot;Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стёкла, потушила все лампы? Да её вовсе и не существует. Что вы подразумеваете под этим словом? … Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнётся разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах.&quot; <br/>Каждый должен заниматься своим делом, а не кивать на других...<br/>Желаю вам счастливо захлебнуться в собственной ненависти...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024