Для свого розвитку Ковель має більше можливостей, аніж Луцьк, – депутат

02 Січня 2019, 15:19
Ковель 2941
Ковель

Ковель є перспективним геополітичним містом, яке має більше за обласний центр перспектив для розвитку.

Про це депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський сказав в інтерв’ю, яке опубліковане на шпальтах міськрайонної газети «Вісті Ковельщини».

«Я вважаю, що Ковель – перспективне геополітичне місто, яке знаходиться близько від кордону, має потужний залізничний вузол. Для соціально-економічного розвитку воно має більше можливостей, аніж Луцьк», – мовив він.

Крім перспектив, депутат обласної ради бачить у Ковелі ще багато невирішених проблемних питань. Зокрема, за його словами, громадськість порушує питання щодо Ковельської дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука. Це – пам’ятка архітектури. На жаль, через тісне приміщення, багато ковельських дітей не може навчатися образотворчому мистецтву. Ще одна проблема – це те, що в разі небезпеки туди не зможуть під’їхати пожежний автомобіль чи карета швидкої допомоги, адже туди немає під’їзду. А поруч стоїть будівля колишнього РАЦСу, яку варто ефективно використати.

Читайте також: «У Ковелі Громрада просить мерію передати історичну будівлю художній школі»

«Сподіваємось, що вдасться зробити усе можливе, аби вберегти ковельчан від багатьох негараздів сьогодення. І хто б не був при владі, треба досягати порозуміння у будь-яких питаннях, що стосуються життєдіяльності красивого, сучасного, європейського міста з історичною назвою Ковель», – каже Михайло Імберовський.

На запитання: «Що хотіли б побажати читачам нашої газети?», депутат Волинської обласної ради відповів: «Бажаю ковельчанам бути активними, впевнено відстоювати свою позицію, відчути, що саме громада впливає на діяльність влади».

Коментарі
02 Січня 2019, 23:10
Перспектива міста Ковель у відродженні шляхом іновацій старих і створенні нових бюджетоутворюючих підприємств. А художня школа це не економічна персектива, а наслідок цієї персективи. Що стосується економічної перспективи та інвестицій то у міста Ковеля такі перспективи вельми примарні - майно все розкрадено і приватизовано, продано і перепродано. А земельні ресурси всі також роздані, продані і перепродані. Отака печалька....
03 Січня 2019, 01:12
В Ковелі в 90 р. робило близько 10 заводів, питання скільки зара? Якщо зара вони не є конструктивними пустіть інвесторів для виробничої галузі.<br/>Возможностей багато а роботи ніякої особливо з заводом Ковель сільмаш.
03 Січня 2019, 02:14
Імберовський ти продажне чмо, укропівське падло, яке за зелені продасть матір рідну.
03 Січня 2019, 23:41
А меблеву фабрику хто знищив?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром