У Ковелі біля головної ялинки відбулися розваги для дітей

03 Січня 2019, 17:29
У Ковелі біля головної ялинки відбулися розваги для дітей 5196
У Ковелі біля головної ялинки відбулися розваги для дітей

Для ковельської дітвори влаштували цікаві розваги біля ялинки.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Вчора, 2 січня, погода видалась не зовсім гарною, а тому юних ковельчан запросили в Палац учнівської молоді імені Івана Франка.  

Зазначається, що забави були веселими, сучасними і повчальними. У гості до дітвори приходили персонажі із мультфільмів, які вони дуже полюбляють дивитися нині: Лялька Лол, Свинка Пеппа, Міньйони, Вольтерек, Монстр Інтернет, а також Хоттабич, суперсучасні Баба Яга, Снігуронька та Дід Мороз.

Усі з цікавістю слухали розповідь про шкідливість Інтернету та гаджетів, весело танцювали, грали ігри з героями, допомагали справитися з каверзами і чарами Баби Яги та розповідали вірші Дідусеві Морозу.

Сценарій свята підготувала культорганізаторка Палацу учнівської молоді імені Івана Франка Богослава Петречук, а втілили його в життя вихованці гуртка «Старшокласник», керівник Тетяна Середюк.

 



 

Сьогодні, 3 січня, працівники Народного дому «Просвіта» прийняли естафету і біля головної ялинки міста провели новорічний захід «Зимовий колорит». 

У програмі взяли участь діти різних вікових категорій. Із захопленням вони розважались у різноманітних рухливих іграх, хороводах, запальних танцях. Цікавими були інтелектуальні конкурси на перевірку уважності та ерудиції. Кожна дитина мала змогу розповісти Дідусю Морозу та Снігуроньці вірш та отримати подарунок.

 




Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром