Ковель знову відвідали німецькі благодійники

04 Січня 2019, 17:06
Ковель знову відвідали німецькі благодійники 3227
Ковель знову відвідали німецькі благодійники

У Ковелі з доброчинною місією перебуває делегація з німецького міста-партнера Вальсроде. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк зустрілись з представниками благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» на чолі з його головою Міхаелем Хааке. Під час розмови мер подякував німецьким гостям за їх милосердя, чудову організацію відпочинку для юних ковельчан.

27 років поспіль юні ковельчани з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це місто.

Міхаель Хааке зазначив, що у Вальсроде готуються влітку знову зустріти ковельських школярів. До цього вже готуються.

Гості з Німеччини привезли гостинці юним ковельчанам, які там відпочивали. 80 пакунків напередодні Різдва вручили дітям. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді.

Начальник служби у справах дітей Жанна Вельма подякувала німецьким друзям за турботу і подарунки, а також висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Представники благодійного товариства також побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №6 та №7, відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.

Їх радо зустрічають родини, діти з яких відпочивали у Вальсроде. Також їх вітав фольклорний гурт «Намисто», який  виступав у цьому місті. Програма на кілька днів у благодійників розписана похвилинно.

Зазначається, що з ініціативи організації «Допомога дітям Ковеля» та особисто Міхаеля Хааке з 1999 року у Вальсроде щоліта гостює півсотні дітей з малозабезпечених родин, сиріт та напівсиріт.

Нагадаємо, у 2018 році німецькі благодійники також відвідали Ковель, однак вперше були без свого керівника Міхаеля Хааке, який з вагомих причин не зміг приїхати

 









Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром