Бахів: як у селі відбулося новорічне свято

05 Січня 2019, 17:00
Бахів: як у селі відбулося новорічне свято 3910
Бахів: як у селі відбулося новорічне свято

У селі Бахів відбулося новорічне свято.

Про це повідомляється на сторінці голови Дубівської громади Романа Троцюка у Facebook.

«Що більше спілкуюся з людьми, то більше відкриваються їх позитивні сторони. Приємно здивував і вчорашній вчинок жительки села Бахів – Ірини Давидюк. Вчора в селі відбулося новорічне розважальне дійство для дітей молодшого віку за участю професійних аніматорів. Приємно було спостерігати за позитивними емоціями, які отримали дітлахи та їх батьки», – написав Роман Троцюк у дописі.

Зазначається, що свято відбулося завдяки організації та фінансуванню виступу артистів Іриною та ще одним підприємцем.

«Приємно, що це була не піар акція, як люблять, зазвичай, політики (зробив на копійку, а шуму на мільйон), а просто добра справа зроблена від душі. Хоч Ірина просила не називати спонсорів, але емоції беруть верх. Жителі села повинні знати завдяки кому відбулося свято та подякувати Ірі. Такі маленькі справи змінюють наше життя на краще та покращують людські стосунки», – додав голова громади.

 




Коментарі
06 Січня 2019, 02:03
А Рома в космосі був і не знав, що дітлахам потрібно свято зробити на Новий рік! Мабуть в Бахів на парашуті приземлився. Ото гість завітав до нас!
07 Січня 2019, 20:08
Тож грошей нема, завклуба нема, але досягнення є! Люди самі своїм дітям свято роблять. При самому мудрому керівництві Роми-космоса. І чому не соромно?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024