У Ковелі АТОвцю не продали пільговий квиток на автобус

08 Січня 2019, 16:01
У Ковелі АТОвцю не продали пільговий квиток на автобус 8566
У Ковелі АТОвцю не продали пільговий квиток на автобус

Касирка на автостанції у Ковелі не продала учаснику АТО пільговий квиток.

Про це розповів ‎Віталій Маковецький на сторінці «Теревені про Луцьк‎» у Facebook.

Він намагався 7 січня купити пільговий квиток з Ковеля до Луцька.

«Хто їде по маршруту Ковель – Луцьк, в касі білетів для нас нуль, хоча маршруток куча і всі пусті по 3-4 чоловіка , і ця С****НА мені каже білет можу дати тільки на 8 січня, хоча маршруток через кожні пів години. За 5 хвилин дав водію, не важно скільки, і поїхав. От такі справи, а завтра на роботу», – написав Віталій у дописі.

 


Коментарі
08 Січня 2019, 18:39
Сволочі не касири, а водії бо вонидають кількість посадкових місць. Пільгові місця продаються за наявності посадкових місць!!!
08 Січня 2019, 18:48
Аналогічна ситуація з пільговими квитками для інвалідів.<br/>Рейси через кожні 5-10 хв. - відповідь у касі завжди одна: &quot;На цей рейс пільгові тільки для АТО. Інвалідам пільги скасували&quot;. І не має значення, на який автобус купувати квиток, спочатку відмова, а тоді з кам&quot;яним обличчям продовжують пити чайок, розмовляти між собою і т.д.<br/>Хоча на усі запити і на урядову гарячу лінію, і до органів місцевого самоврядування відповідь одна - не мають права відмовити.<br/>І посилання на те, що перевізник не подав вчасно &quot;кудись&quot; &quot;якісь&quot; документи, а тому на нього дію закону не поширюється - в принципі незаконні. Однак, працівникам АС та водіям (перевізникам) на усі вимоги начхати.<br/>Органи влади теж самоусуваються лише відмовками - викликайте поліцію, звертайтесь до Укртрансбезпеки.<br/>А в результаті - максимум з водієм проведуть профілактичну бесіду. <br/>Хоча цим питання взагалі не вирішується, хами залишаються працювати далі...
08 Січня 2019, 19:21
а при чому тут касир. Є ліміт на продаж пільгових квитків. на сьогодні ліміт було вичерпано. Я ж не буду зі своєї кишені платити. Всі питання до жидо-масонської влади.
08 Січня 2019, 19:48
всі вони там хороші .<br/>ті касирши це хамки ще ті.<br/>особливо ця що на фото.<br/>кобила
08 Січня 2019, 20:44
сам ти кінь педальний.
08 Січня 2019, 20:57
Ти сама доказала, що хамка
08 Січня 2019, 22:10
сабака бешина
08 Січня 2019, 23:17
Та «сабака бешина» як ви назвали, можливо врятував не одне життя. А вам замість хамства, потрібно було вічливо пояснити що вашої вини тут нема, і дати пораду куди звернутись з цією проблемою.
08 Січня 2019, 23:38
Кого ти назвав С..., гнида? Це Жінка, перш за вс, і Мати чиїхось дітей. Чи вам воїнам світла, невідоме шанобливе звернення до жінок? Свою жінку, якщо маєш, так назви, козел.
09 Січня 2019, 00:02
Вилікуємо це питання
09 Січня 2019, 01:18
МОЇЙ ДИТИНІ-інвалід з дитинства також по посвідченню не продали пільговий квиток 07.01.2019 в касі Ковельської автостанції.Купили за повну вартість бо мусили їхати,хоча водій на автостанції набрав повно без квиточків.Куди ми котимось?Люди схаменіться.Не все в цьому житті міряється грошима.
09 Січня 2019, 01:47
Ця ще нормальна. Там ще є така кучерява (але не та що в окулярах), то вона як виходить на платформи проводити котроль, <br/>то бігає від автобуса до автобуса як пес за машинами. А взагалі там сама нормальна людина була ІРКА САВУШИНА!!!
09 Січня 2019, 01:56
Весь негатив людей ще обов'язково колись відобразиться на хамовитих працівниках автостанції та водіях
09 Січня 2019, 01:59
Незрозуміло хто винний-чи касирка чи атовець.касирка нахамила атовець роздув бучу в інтернеті а всі остальні підгавкуюють .і такі всі пересякі :і вокзал і робочі і водії.а самі люди -пасажири всі хороші???теперішнього часу люди всі озлоблені .і тому шукають конфліктів на автостанціях ,в магазинах ,кафе,базарах ,поліклініках.хоча й самі і являються тими самими касирами,провідниками,продавцями,офіціантами .гнобимо і не поважаємо одне одного.і нема нема ніякого милосердя!!!така ми нація!!
09 Січня 2019, 02:46
Та ось ця касирка сусідка моя, ніколи не привітається завжди зла, щось не так, даже не хочеться бачити і знати таких сусідів....
09 Січня 2019, 02:54
Самий кращий маршрут це на Дубову, коли я зайшов в маршрутку і сказав посвідчення, водій мееі відповів, да хоть весь автобус!!! Ну і канєшно Валік, той що на Поворськ їздить, ні разу не відмовив, і завжди привітний
09 Січня 2019, 02:55
Самий кращий маршрут це на Дубову, коли я зайшов в маршрутку і сказав посвідчення, водій мееі відповів, да хоть весь автобус!!! Ну і канєшно Валік, той що на Поворськ їздить, ні разу не відмовив, і завжди привітний
09 Січня 2019, 02:55
Самий кращий маршрут це на Дубову, коли я зайшов в маршрутку і сказав посвідчення, водій мееі відповів, да хоть весь автобус!!! Ну і канєшно Валік, той що на Поворськ їздить, ні разу не відмовив, і завжди привітний
09 Січня 2019, 03:57
Валік то дійсно людина. <br/>Ви тільки подивіться які там завжди автобуси охайні. <br/>Я не пам’ятаю щоб був коли який серйозний зрив на маршруті.. <br/>щастя і здоров`я хлопцям в новому році.
09 Січня 2019, 04:43
Я не знаю ваших ВАЛІКІВ,але скажу таке хочете щоб возили на халяву,ніде в країнах такого немає-це СОВДЕПІЯ. <br/>Ідіть добивайтеся щоб держава вам забезпечили ці кошти,а то ви герой за державу воювали а вона на вас забила. При чом тут касири,перевізники,водії ... <br/>Може вам ще прибиральниця винна. <br/>Вперед до влади і в них вимагайте!!
09 Січня 2019, 08:40
У водія маршруту Дубове син закусив в АТО, хто як не батько солдата нас зрозуміє. А москальських свиней у нас ще достатньо.
09 Січня 2019, 09:54
А по довідкі дасть білет?
09 Січня 2019, 10:02
А давайте покараємо цю касирку-давайте взагалі не будемо у неї купляти білети!!!!
09 Січня 2019, 10:40
До пільговика. <br/>Покараєте ви найперше себе . <br/>Ви бачите що потрібно робити,іти до влади і добиватися щоб гроші виділяли із бюджета на пільгові поїздки а не цькували вами тих самих касирів і перевізників. <br/>Вониж ота влада мають виділяти для цього гроші ,а де вони? <br/>А ВИ ШУКАЄТЕ В КОМУСЬ ВИННИХ...
09 Січня 2019, 12:07
Щось не зрозуміло про який ліміт говорить касир? У якому законі чи іншому документі (крім звісно видуманих самою АС чи перевізником) йдеться про ліміт чи переважне право одного громадянина пільгової категорії перед іншим? <br/>Чи може у нас АС сама собі ліміти встановлює, а потім ними прикривається?
09 Січня 2019, 12:22
Краще б на продукти пільги давали
09 Січня 2019, 12:22
Краще б на продукти пільги давали
09 Січня 2019, 12:41
Багато розумах пишуть навіщо в касі купувати квиток, якщо можна купити у водія. У водія ви квиток не купуєте, а просто оплачуєте проїзд. Куди гроші йдуть потім? Це цікаве питання. Квиток, куплений в касі АС оподатковується. Відповідно гроші поступають в державну казну, з якої переважна більшість дописувачів отримує пенсії, допомоги і т.д. Держава ніби надає пільги, які повністю лягають на плечі перевізників, бо ця ж таки держава (чи місцева влада) самоусунулась від виплати компенсації. Натомість було оголошено про монетизацію пільг, на основі чого перевізники змогли добитись часткової відмови від пільгових перевезень. Якщо ви думаєте, шановні, що касир автостанції сама придумала ці правила, то ви помиляєтесь. Ваше виховання допускає хаяти владу, яку ви самі обираєте, людей, що працюють на роботі, бо вам усі винні в цьому житті. Так само матюжать ваших дітей та батьків інші люди. Замкнуте коло. Можливо, кожен почне з себе? А насправді звідки ви можете знати, що сказала касир? Чоловік написав пост і ви беззаперечно вірите? Мені шкода вас і вашу тугодумність. Ви - звірі, панове...
09 Січня 2019, 12:51
Ми не беззаперечно віримо.<br/>З особистого досвіду скажу, що навіть Ковельська міська рада ( і не тільки) надає офіційну відповідь про те, що до прийняття порядку про монетизацію (про яку говорить попередній дописувач) пільги надаються саме перевізниками. <br/>І якщо об&quot;єктивно підійти до питання, то саме квиток, куплений у касі АС, і надасть перевізнику підтвердження про те, що він перевозив певну кількість громадян пільгових категорій. А до речі, саме такою і була ситуація - мова йшла про касира, а не про водія, який відмовився везти пільговика.<br/>Тому причому тут орган влади (хоч як би негативно ми їх не сприймали) - первинне питання - на якій підставі АС відмовляє у продажі квитків. У АС єдина відмашка - на аркуші А4 роздрукований ліміт - не зрозуміло ким, як і для чого. На прохання надати його копію чи сфотографувати у касира ледь мову не відібрало, і крім образ нічого вона не змогла відповісти.
09 Січня 2019, 13:51
Ковельська міська рада забула вам повідомити, що сума коштів на відшкодування катастрофічно не дотягує до суми, на яку перевізники претендують. Під словом катастрофічно маю на увазі - у десятки разів менша. Тобто шановні пільговики мають скористатись послугою пільгового проїзду один раз в півроку, а не щоденно. І сума відшкодованого проїзду - копійки, а не 100грн. Людина сидить за комп'ютером і мабуть не набирає інформацію з голови. Є програмне забезпечення, як мінімум. Негатив віє від майже кожного дописувача. Як тільки касира не обізвали. Ще й фото додали. А ви впевнені, що касир не розповість вам інакшу історію?
09 Січня 2019, 13:57
Ви воюєте проти москалів, а касирами керує - москалька, яка принижує своєю поведінкою усі працівників АС,ВОНА ЇХ ПРОСТО НЕНАВИДИТЬ,ЯК І ВСЮ УКРАЇНУ
09 Січня 2019, 14:22
Цитата»І якщо об&quot;єктивно підійти до питання, то саме квиток, куплений у касі АС, і надасть перевізнику підтвердження про те, що він перевозив певну кількість громадян пільгових категорій.» <br/>І що воно дасть для того перевізника що він буде знати?він що оте « знаттє» зальє в бак. <br/>Що ви хочете від того касира? <br/>Так як немає ніяких відшкодувань перевізникам то касир хоть таким методом хоче вам посприяти -Хоть дві особи. <br/>Ви візьміть із свого кармана віддайте хоть наприклад грошей на два білета,а це до Луцька 150 гр. <br/>Ну то хто сміливий щоб викинути своїх грошей. <br/>А ви хочете жар чужими руками-Візьми заплати за пільговика і хай їде.
09 Січня 2019, 15:27
Ні шановний, не жар загрібати.<br/>Якщо Вам так не вигідно &quot;бізнесувати&quot; на перевезеннях, чому ж Ви до них так рветеся?<br/>Держава погана, бо не відшкодовує перевізникам пільгові квитки, а перевізники хороші, бо працюють на себе &quot;в чорну&quot; і знову ж вимагають від держави перше, друге, третє і т.д. А відповідальність коли на себе почнуть брати?
09 Січня 2019, 16:14
До 111, а тебе що жаба душить. купи або візьми автобуса в кредит і вперед займайся бізнесом, хоч я тобі подарую свого автобуса. ПАЗ, він у мене просто без дії,та вози всіх безплатно. найми людину тобто шофера хай працює безплатно, а твої діти хай живуть за те що ти будеш возити безплатно
09 Січня 2019, 16:44
Ні мене жаба не душить, але навіщо вимагати від когось , якщо сам.....
09 Січня 2019, 17:04
Ти не повіриш, але своїх власних хохлячих свиней у нас точно більше, ніж москальських. Наприклад, отой АТОвець, який привселюдно обізвав жінку. ВІн не свиня?
09 Січня 2019, 17:23
А найогидніше те, що прикриваючись анонімами, пишуть гидоту про людей, яких зовсім не знають. Часто читаю тут статті, і бачу, що досягнення ковельчан ніхто не коментує. Не бачать сусіди чи родичі, не вважають за потрібне висловити в коментарях подяку чи підтримку. А от нагадити - то святе діло.
09 Січня 2019, 19:26
Згоден з Перевізником на 100. <br/>Ви 111 про яку відповідальність та вимогу від держави. <br/>Де ви бачили такий бізнес щоб вам щось безкоштовно роздавали як ви пропонуєте перевізнику. <br/>Ви спустіться до реальності..<br/>Це ж не фонд «Благотворительный»
09 Січня 2019, 19:52
Попросив у цеї пані надати інформацію . В грубій формі було відмовлено.Молодець Атовець місто повинно знати таких героїнь.
09 Січня 2019, 22:27
не АТОвець... баба базарна, видають УБД навіть поварам і тим хто каву начальникам робить, головне що в «зоні АТО» , потім бігає розпинається , що воював, в основному такі і так роблять.. тьхуу , непотріб
09 Січня 2019, 22:42
Піду в москальську церкву свічечку поставлю-та по тому
10 Січня 2019, 12:28
Мразіна.Краще твій батько на стінку кончив ніж тебе зробив!!!!!!
10 Січня 2019, 13:16
Як таке ще можна писати.Ще воїном він себе називає.поконфліктував то зрозуміло а нащо так себе виражати?
10 Січня 2019, 13:16
Як таке ще можна писати.Ще воїном він себе називає.поконфліктував то зрозуміло а нащо так себе виражати?
10 Січня 2019, 14:48
Ти б, скотиняка, українську мову вчив. Твій рагульський суржик такою не являється.
11 Січня 2019, 15:03
На повурській маршрутці у Валіка і Богдана завжди гарне ставлення до людей.
12 Січня 2019, 00:49
Ця касирша завжди нечемно і грубо поводиться з людьми. Як бачу її ніколи не беру квиток в її віконці.
12 Січня 2019, 00:50
Ця касирша рідкісна мразь
15 Січня 2019, 13:06
Знаємо цього так званого АТОвця, ще той .... не дивно , що і тут прославився, ну як і завжди,він ЖЕРТВА, вилупок тай усе!А працювати касиром чи продавцем спробуйте, через тиждень сивіти почнете.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром