Освітяни Ковеля та Люблинецької ОТГ підписали Угоду про співпрацю

17 Січня 2019, 16:00
Освітяни Ковеля та Люблинецької ОТГ підписали Угоду про співпрацю 2698
Освітяни Ковеля та Люблинецької ОТГ підписали Угоду про співпрацю

Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Люблинецької селищної ради підписали Угоду про співпрацю.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Сторони домовились організовувати спільні семінари, конференції, тренінги, майстер-класи, навчання і підготовку педагогів до роботи в умовах становлення Нової української школи, фахові конкурси «Учитель року», «Вихователь року» тощо.

Також домовилися про проведення творчих, інтелектуальних, літературних, спортивних змагань, олімпіад, туристичних, розважальних, оздоровчих заходів для учнів та їх наставників. 

Освітяни будуть взаємодіяти у питаннях організації та створення належних умов для функціонування Нової української школи, інклюзивно-ресурсних центрів.

Отож, уже в січні педагоги Люблинецької ОТГ братимуть участь в семінарах, організованих міським методичним кабінетом.

 


Коментарі
21 Січня 2019, 15:13
Ідіоти....більш ніяк не назвеш........царьки свободівські........треба було думку вчителів питати...........
21 Січня 2019, 23:30
ціла куча крапок говорить проте, що валєра крепко схвильований. З тексту видно, що питання освіти валєрі по барабану. Нелюбить валєра чогось свободу. А чого? бо напевно валера пристосуванець чи жидівський холуй який переживає шо то воно буде. валєра не бзди, все буде так як запланувала свобода.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024