У Ковелі рятувальники підбили підсумки роботи за 2018 рік

19 Січня 2019, 11:56
У Ковелі рятувальники підбили підсумки роботи за 2018 рік 4730
У Ковелі рятувальники підбили підсумки роботи за 2018 рік

Відбулася підсумкова нарада Ковельського міськрайонного відділу УДСНС.

Про це повідомляється на сайті Ковельської РДА.

Нарада відбулася 18 січня.

Начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України Володимир Войтаніка презентував розгорнуту інформацію про роботу відомства за рік, що минув, і окреслив завдання на поточний, 2019 рік. Володимир Петрович представив аналіз оперативних дій пожежно-рятувальних підрозділів Ковельського міськрайонного відділу та підпорядкованих підрозділів (4 ДПРЧ, 19 ДПРЧ, 21 ДПРП ) Управління ДСНС України у Волинській області та профілактичної діяльності відділу й підпорядкованих частин, роботи з кадрами, дотримання дисципліни та законності, інформацію щодо організації заходів з цивільного захисту, про резервні фонди та матеріальний резерв, фінансування місцевої пожежної охорони, навчання населення правилам пожежної безпеки, про взаємодію з органами державної влади, а наостанок – основні заходи, які необхідно виконати Ковельському міськрайонному відділу та підпорядкованим частинам УДСНС України в області у 2019 році. 

Під час свого виступу голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак розповів, що в останні роки значні кошти місцевого бюджету були виділені на встановлення протипожежної сигналізації у закладах загальної середньої освіти, позаяк безпека дітей – це головне, адже школи свого часу зводили згідно старих будівельних норм.

Окремі завдання на 2019 рік, як на рівні обласного, так і міськрайонного управління, озвучив начальник УДСНС України в області Володимир Грушовінчук. Завершилося засідання приємним сюрпризом – новиною, яку виголосив Володимир Васильович, щодо підвищення зарплатні як рядового, так і керівного складу ДСНС орієнтовно на 30 %, а також розповів про Програму, яку розробляє Уряд щодо особливих умов при придбанні житла в тому числі і рятувальникам: надання іпотеки, що не потребуватиме застави, а кредитний відсоток покриватиме держава. 

 





Коментарі
19 Січня 2019, 18:32
Та в них проблем мабуть значно більше ніж у цуцика блох! Рятувальникам не хватає сучасної техніки. Якось їду біля аварії і бачу як Ковельська пожежна автівка в 10 км. від Ковеля працює на автоаварії. А якби горіла Кіндера хата то хто б її гасив? Навіть у поляків є сучасні спеціальні авто для таких випадків. А пожежники повинні займатися своєю справою.
19 Січня 2019, 23:39
ну сци, загасимо і в Кіндера і в тебе!!!
20 Січня 2019, 00:36
А зарплату підняли за рахунок премій чи посадового окладу?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39