Для дорослих подорожчав проїзд у ковельських маршрутках

25 Січня 2019, 11:21
Для дорослих подорожчав проїзд у ковельських маршрутках 4358
Для дорослих подорожчав проїзд у ковельських маршрутках

З 24 січня у Ковелі подорожчав проїзд у громадському транспорті.

Текст рішення виконкому міської ради надруковали у газеті «Вісті Ковельщини».

Зокрема, встановили тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в розмірі:

  • 5,00 гривень – для дорослого населення.

Для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів та учнів загальноосвітніх шкіл тариф залишається без змін, а саме:

  • 3,50 гривень – для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів;
  • 3,00 гривень – для учнів загальноосвітніх шкіл.

Читайте також: У Ковелі піднімуть ціну на проїзд у маршрутках

Коментарі
25 Січня 2019, 13:49
коли вже ті скотовозки відмінять. А разом з ними попруть і тих ненажерливиж маршруток. ну які підстави на цей раз? Долар не дорожчаєЮ паливо навіть подешевшало. антимонопольний комітет, де інспекція по цінах. ДЕ СОВІСТЬ В РЕШТІ РЕШТ?????
25 Січня 2019, 15:28
Поки мером буде отой придуркуватий Кіндер ціни на оті скотовозки тільки будуть рости. З маршрутчиків Кіндер має свій відкат.Вихід тут тільки один. Викинути його з міськради, і добитися позачергових виборів мера
25 Січня 2019, 15:37
Не готовий платити, бо нема за що!!!<br/>Все підвищують... а сервіс ще стає гірше!!! Рейсів зменшилося....<br/>Готовий платити, якщо оплата буде фіксуватися!!!! Нехай вийдуть з тіні !!!
25 Січня 2019, 15:49
вимагайте від перевізників білети. І не ті що у них там лежать в бардачку 30 літньої давності, ще радянського зразка. В нормальних автобусаї стоять термінали. Водій до готівки ніякого відношення не має. Всунув катрку в термінал, отримав квиточка і їдь собі на здоров&quot;я. Можна такі термінали встановити на зупинці. купив квіточка, показав водію і їдь. Врешті решт повернутись до радянських талонів з компостерами. Але ні в якому разі не давати шарамигам гтівку.
25 Січня 2019, 17:30
Я скажу що в Ковелі ціна невелика на проїзд порівняно з іншими містами ,я аде не беру Польщу або Білорусь . <br/>От наприклад хліб став дорожчим і що при цьому він став кращим. <br/>Здорожчання не минуче. <br/>Тільки якби наші можновладці розуміли що грошей в людей не більшає ,от в цьому питанні чомусь не працюють. <br/>А проїзд ще і так Богу дякувати,як заправляю свою машину тоді відчуваю -дійсно дорого ..
25 Січня 2019, 17:51
До Ковельчанина. <br/>Я скажу чому дорожчає проїзд . <br/>Після останнього підвищення вартості проїзду яке було в Ковелі(це було на початку минулого року) <br/><br/>1:подорожчав долар <br/>(відносно подорожчало і все обслуговування транспорту) <br/>2:також подорожчало пальне(а це є один із основних витрат) <br/>3:не один раз підіймалася мінімальна зарплата(а це нарахування та відрахування до бюджету) <br/>4: з нового року збільшені суми інших податкових платежів перевізниками ,а також підприємцями <br/>5:здорожчання страхового забезпечення,техогляду ,щоденних мед тех оглядів . <br/>Це щоб ви хоч трошки розуміли мотиви підвищення. <br/>Ще скажу за квитки :ви можете завжди отримати квиток у водія ,навіть тому що його видача вам аж ніяк не впливає на якийсь додатковий податковий платіж для перевізника і ніякої зацікавленості в не видачі квитка в перевізника не може бути.. <br/>Так що :гарних і безпечних вам поїздок !!!
25 Січня 2019, 18:22
Може ви і праві,але повірте хочеться кращого транспорту,кращого сервісу,кращих відносин,кращої зарплати . <br/>І щоб все у нас українцях було КРАЩЕ!!!!
25 Січня 2019, 18:52
Так по закону з 2019 року ці буси мають бути на металобрухті
25 Січня 2019, 20:35
Ой змилуйтеся ,нехай хоть такі їздять. <br/>Вже і так багато маршрутів закрили і ніхто не хоче їздити,скільки ми вже просим мера.. <br/>кажуть :на тендер виставляємо а бажаючих немає.
26 Січня 2019, 11:37
Мені должни і обязані особливо перевізники<br/>А якщо подивитись реально то ситуація препаскудна<br/>Перевізники доеспоуатовують залишки рухомого складу-про обновлення і мови не має<br/>Прийде в Ковель Каминь інвестор-магнат навряд це ж не Киів з його оборотами<br/>Енергоносіі ростуть в геметричній прогресіі зняли нічний тариф на електроенергію значить пожорожчають<br/>зварювальни роботи і хліб також і тд<br/>Баран і соціальним паразитам цього не поясниш<br/>Але біда в тому що і розумні і підприємливі не бачать рішення проблем <br/>Не дай бог але не за горами страшні соціальні потрясіння майдан покажеться дитячою виставою<br/>Невже влада настільки тупа і наглюча що не бачить цього чи думають що Акваков врятує всіх на<br/>французьких геоікоптерах<br/>Задайте собі питання де ви треба сміття
26 Січня 2019, 12:05
Ви Ветеране щось мабуть хотіли сказати,тільки ми не зовсім зрозуміли...
26 Січня 2019, 17:34
А хто питав громаду?Ніхто.не вигідно...хай їздять всі рейси...ане сидять вдома на печі.вигідніше набрати людей і їхати в Карпати...або ще на закази.. .а люди померзли і пішли пішком...
26 Січня 2019, 17:37
А де ви ті тендері оголошенні бачили..<br/>От як заплатити то рейс відкриють
26 Січня 2019, 20:11
Після 21 години маршруток не побачиш в місті.
26 Січня 2019, 20:43
Правда що маршрути їдуть де мають вигоду особливо 2 вона з ранку хоче їде хоч зовсім на маршрут невиходять особливо у вихідні їх зовсім не їдуть це я думаю що грошей їм небракує
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024