Рейтинг Петра Порошенка зростає і фактично зрівнявся із рейтингом Юлії Тимошенко

25 Січня 2019, 11:51
Петро Порошенко у Рожищі 3528
Петро Порошенко у Рожищі

Згідно з результатами дослідження, Тимошенко підтримують 17,4%, а Порошенка - 17,1% опитаних, які планують брати участь у виборах.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Соціологічним центром ім. Михайла Драгоманова і оприлюдненого у четвер на прес-конференції, – повідомляє Укрінформ.

«Як показують результати опитування, рейтинг Петра Порошенка, порівняно з груднем 2018 року, зріс і у межах статистичної похибки практично зрівнявся із рейтингом Юлії Тимошенко. Ми це пов’язуємо з тим, що Порошенко вибрав кілька основних тем для позиціонування. Це – Томос, армія, українська мова. Ці теми орієнтовані на патріотично налаштованих виборців. Я підкреслю – не націоналістично, а патріотично налаштованих. І, фактично, ці теми озвучує тільки один кандидат. Інші кандидати розмиваються на одних і тих же темах. По-друге, Порошенко був більш активізований в інформаційному полі, і це означає, що та частина виборців, яка не визначилась, поступово визначається», – зазначив соціолог, професор Сергій Штепа.

Читайте також: Повний виступ Петра Порошенка в Луцьку

«Наразі ми бачимо тенденцію, що є два лідери президентської кампанії – це Тимошенко і Порошенко. Саме їм опитані пророкують перемогу незалежно від своїх електоральних уподобань. Зокрема, на запитання «Хто, на Вашу думку, переможе на виборах Президента України?» 21,3% опитаних назвали Тимошенко, 21,1% - Порошенка», – зауважив політолог Ростислав Балабан.

Крім того, згідно з результатами опитування, Олег Ляшко набирає 10,1%, Володимир Зеленський - 9,4%, Юрій Бойко -5,4%, Анатолій Гриценко - 5,3%, Андрій Садовий - 5,1%, Олександр Шевченко - 3,8%, Святослав Вакарчук - 2,7%, Олександр Вілкул - 2,6%.

Читайте також: Порошенко на Волині натякнув на неконструктивні елементи і дерибан в облраді

Відсоток виборців, які не визначилися зі своїм вибором, скорочується і становить 10,3% серед тих, хто планує брати участь у виборах. Мобілізація прихильників учасників президентської кампанії посилюється, оскільки вже стартувала офіційна виборча кампанія, зазначають соціологи.

«Хочу звернути увагу, що результати наших досліджень, проведених у попередні періоди, фактично збіглися у тенденціях і цифрах із результатами інших авторитетних соціологічних служб. Також хочу зазначити, що більш точні результати можна буде отримати після того, коли буде сформований остаточний список кандидатів у Президенти України, оскільки з’являються нові претенденти на найвищу посаду у державі, і у цій кампанії ще може бути чимало сюрпризів», – переконаний Штепа.

Репрезентативне опитування дорослого населення України проведене Соціологічним центром імені Михайла Драгоманова з 10 по 17 січня 2019 року. Методом особистого інтерв'ю опитано 1800 респондентів, що проживають в усіх областях України (окрім АР Крим та територій ОРДЛО.) Похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Читайте такожЯк Порошенко представляв Томос у Луцьку

Коментарі
25 Січня 2019, 14:01
Хіба дурень за цього жидівського баригу голосувати буде.
25 Січня 2019, 14:36
на останніх виборах, коли обирали порохобота, Гамерика сказала- потрібна перемога в першому турі. І перемога в першому турі була сфальсифікована. Хоча кого я не питав і в Ковелі і в Києві і в інших містах, ніхто за нього не голосував. Голосують гроші. так що не вірте цим рейтингам. знову хочуть насильно протягнути його господарі з-за бугра., щоб і надалі грабувати нашу країну. тільки на газі сидить 80 европейських фірм. Так що думайте головою. І бийте по голові не роздумуючи, якщо бачите що якейсь падло хоче вкинути зайвого бюлетеня за баригу.
25 Січня 2019, 14:50
Так це ж змагання жидів! В ісорії України такого ще ніколи не було, щоб українцями керували жиди. Діди в труні перевертаються.
25 Січня 2019, 14:52
А ти за путіністів?
25 Січня 2019, 15:02
я за українців. а нам нав"язують думку, що немає порохоботам альтернативи. Я впевнений на всі 100% якби тоді пороха не обрали, Україна зараз жила набагато краще б і в мирі. Тоді ще потрібно було Юлю обирати. А на рахунок жидів, то у нас у всіх жидівське коріння. Іісус то з Ізраїлю. тільки от жиди бувають різні. А ми не на того жида поставили.
25 Січня 2019, 15:22
Якби тоді вибрали України вже не було б.
25 Січня 2019, 15:22
Вибрали Юлю
25 Січня 2019, 15:44
тільки Юля і її команда врятують Україну.
25 Січня 2019, 16:23
Порошенко не позіціонує . Порошенко реально все це зробив. Що поанував те і зробив. Не один попередній президент не виконав своїх планів які декларував. Порох справився на всі сто! Заклав фундамент . Балаболка юля- балаболить, обіцяє те що ніколи не осилить зробити. Це ясно всім думаючим людям. Перший раз в історїї незалежної України маємо достойного президента! Порошенку лайк за все ! !!!!! За Порошенка однозначно!
25 Січня 2019, 16:56
Свят, свят, свят!!!!
25 Січня 2019, 17:04
Хто пише про ці ПСЕВДО рейтингі той подажний порохобот Треба щоб у кондидати у президенти не було жодного жида!!!!!! Не голосуйте за жидомасонів! Поважайте себе!!!!!!!!!!!
25 Січня 2019, 17:21
Жид не жид ,не це важливо а щоб був справжній господар. <br/>То може послухайте Старшого брата кого вони запропонують ...<br/>Ви подивіться як жити живуть на своїй землі,от би вони коли в нас при владі якби так хазяйнували і був би толк.. <br/>А за Юлю краще мовчіть,хай відпочиває БАБУШКА.
25 Січня 2019, 17:36
Украина за год увеличила госдолг на $2 млрд<br/>25 января 2019, 15:12655Читать материал на украинском<br/>Совокупный государственный (прямой и гарантированный) долг Украины в долларовом эквиваленте достиг 78,32 млрд долларов.<br/><br/>Таким образом, по итогам 2018 года этот показатель вырос на 2,02 млрд долларов, или на 2,6%, свидетельствуют данные, опубликованные на сайте Министерства финансов.<br/><br/>В гривневом эквиваленте объем государственного и гарантированного государством долга достиг 2,169 трлн гривен. Это на 26,95 млрд гривен, или на 1,26% больше, чем годом ранее.<br/><br/>НОВОСТИ
25 Січня 2019, 17:36
Ага, справився. Поділив народ, добив економіку, продовжив війну, донищує пенсіонерів, знищує освіту, знищує медицину. Але це квіточки. Видеріть - будуть ще ягідки. Будете їсти, аж ригати. Відразу: я не москаль, не троль, не шпигун.
25 Січня 2019, 18:14
Народ навпаки як ніколи вкупі. Економіка - норм, споможні виділяти великі кошти на армію , пенсії , субсидії, зарплати. Люди усіх регіонів солідарні з воїнами. ( допомога армії). Чи ти не в курсі? Війну не закінчив путлер. Це всім ясно. А виберемо Порошенка на другий термін, тоді мокшанський підстрелок буде ( як ти пишеш) жерти і ягодки , і квіточки, ну і все що в мокшанії лишиться їстивне. Критику маєш? Май і пропозиції. І обгрунтуй. Язиком плести... далі знаєш.
25 Січня 2019, 18:31
Тільки сліпий, глухий, дурний, заангажований і продажний жидомасон не бачить що Україну доведено до Білої гарячки. Непогано тобі порохоботи платять, за те що ти їх восхваляєш. Але то вже не той народ, який вірить у казку про Сірого Бичка. Краще , продажний агітаторе, суши сухарики своїм босам.
25 Січня 2019, 18:35
Наша влада з нас знущається. Хто цього не бачить то або в рожевих окулярах, або зовсім осліп. Невже ж не очевидно що прості люди стали жити гірше. І з кожним роком краще не стає. А наш Гарант каже потерпіть ще 1-3 роки, і точно стане краще жити. А скільки можна терпіти, коли народ стане жити, а не виживати. 4 роки минуло, скільки людей вбито, і винна не тільки Россія, що це за влада, яка не змогла дати цьому раду. Просто їй вигідно замилювати цим очі людям, а самі все збагачуються.
25 Січня 2019, 19:26
а що ти скажеш на те, що за 5 років правління твоїх босів Україна стала найбіднішою країною Европи а статки порохоботів виросли у 82 рази?
25 Січня 2019, 19:57
а що продажна нечисть скаже на те, що на 100 померлих всього 42 народжених? Запроданцю, ти прославляєш бандитів, які знищують українців.
26 Січня 2019, 00:44
Як і попереджалось раніше результати соціологічного опитування, проведеного Соціологічним центром ім. Михайла Драгоманова здійснювалися безпосередньо під час томос туру президента. Опитали всіх звезених бюджетників. Дивно тільки що результат після такого лопитування не стовідсотковий в користь ПОПа.
26 Січня 2019, 11:58
Легше аналізувати критикувати та гній розкидати по сторінках. <br/>Звісно що немає меду в Україні і борг збільшився,доречі борги мають усі навіть добре розвинуті країни ,але потрібно реально дивитися на усе.. <br/>хто є більш реальний президент,пропонуйте шановні ,а ляпати язиками як багато популістів звісно легше.
26 Січня 2019, 13:33
Брехня все це. Рейтин Пороха нижче плінтуса.
26 Січня 2019, 14:31
ПОРОШЕНКО ПІДОРАС КІНЧЕННИЙ
26 Січня 2019, 14:59
А чий то рейтинг є високим? Ану назвіть...
26 Січня 2019, 16:38
Скажу зразу- я не порохобот і ніколи ним не був та і до політики людина далека, але: думаючі люди повинні аналізувати. Згідно конституції України ПРЕЗИДЕНТ-це гарант конституції, цілісності і недоторканості держави, верховний головнокомандувач і людина, що представляє державу на міжнародному рівні. Всі ці пункти саме Порох виконує на даному етапі може не на всі 100%, але рівних йому в цій когорті кандидатів нема. Все решта не є в компетенції президента. І не треба звалювати на нього всі гріхи. Так він не безгрішний, але подивіться як росію тіпає лише від згадки одного його прізвища. Війну він припинити не може, бо це в руках путіна, але: армію підняв, на міжнародному рівні санкцій для росії домігся таких, що їхній рубль вже в 2 рази обвалився і повна міжнародна ізоляція. Росія саме завдяки зусиллям пороха і його команди зараз ізгой в цілому світі, від їх газової труби ми вже незалежні, а це національна безпека, томосу і незалежної церкви добився. Тобто прермога на багатьох фронтах значна. Та і коней на переправі не міняють. В країні війна і це неприпустима розкіш витрачати кошти на другі тури і т.д. В Росії дуже високі ставки саме на те, щоб був будь-хто, тільки не порох. Це вирішальна битва за Україну. І від цього залежить, чи буде вона незалежною, що є найвищою цінністю для українців, чи піде у небуття на 300 років відкотиться назад, наступить на ті ж самі граблі, які вже були і закінчиться все сибірами, голодоморами і знищенням української нації. Тут де-хто кричить, що в Україні все так погано, а я вам скжу, якби не порох, то й України вже не було б. Була б Українська губернія. Баба юля хай йде на пенсію, про Бєніного клоуна взагалі промовчу, решта кандидатів-лише спосіб відтягнути голоси. Думайте. А вишенька на тортик-тут https://www.youtube.com/watch?v=FWwVvoEnclQ Надіюсь, що у Ковелі та і в Україні більшість нарешті почне думати головою, а не іншим місцем...
26 Січня 2019, 18:30
Вишенька на тортик https://www.youtube.com/watch?v=FWwVvoEnclQ ДУЖЕ КРУТО!!!!
26 Січня 2019, 18:42
правідьно! ато ще баби главнокоманущей нам нехватало.
26 Січня 2019, 19:24
Ти такий ковельчанин, як твій порох чесна людина. Певно, пан є рагуль?
26 Січня 2019, 21:05
побачим як твій гарант після виборів зробить ноги з ненькі Украіни в свою рідну Панаму !
26 Січня 2019, 21:36
Ще 5 років порошенка Путін невитримае
26 Січня 2019, 22:28
Якби я був рагулем, то був би на тебе схожий. А те що ковельчанин, елементарно доводиться. Спитай щось те, що знають тільки ковельчани
26 Січня 2019, 22:29
Якби я був рагулем, то був би на тебе схожий. А те що ковельчанин, елементарно доводиться. Спитай щось те, що знають тільки ковельчани
27 Січня 2019, 00:06
Ваш коментар просто... шедеврально!!!!!! Круто, професійно все в тему, прямі факти і ніякої агресивної риторики. Вам респект , відразу лайк!! Порошенка на другий термій це ФАКТ! Гляньте як рве і як димить . А ПОРОШННКО ще навіть не заявив що балатується.
27 Січня 2019, 00:49
Дякую! Приємно, що мудрі люди теж читають коментарі. Шкода, що вишенку на тортик з Ютуба вже повидаляли...
27 Січня 2019, 01:04
В ютубі є Андрій Луганський, Андрій Полтава, Одеська хунта і решта українських блогерів. Упоротим варто поливитись прямі стріми з кацапами. Може мізки стануть на місце.
27 Січня 2019, 06:29
Та норм є. Приняли Томос , не знаю як вам , но мені краще жити від цього не стало, субсидії майже у всіх позлітали, зробили розмитнення доступне для того щоб поповнити пенсійний фонд, але щось я ще не бачив одну задоволену людину яка з радістю розмитнює машину, навпаки люди останє з карманів достають, та й пенсіонери краще не стали жити, піднімуть пенсію максимум на 50 грн, світло і газ кожен сезон дорожає, но є одне але, раніше котел включали на мінімум і при -25 було в хаті тепло, зараз з цим дорогим газом при -5 і котел на мінімум то мерзниш. Все дорожає , все в казну так чому заборгованість країни більшає? А ну ще є безвізовий режим, можна на європу поїхати подивитись без проблем , але перед тим за газ, за світло, за воду , поїсти і вдягнутись, і що ми маєм? А те , що той безвіз до одного місця прикладати, ну тільки поїхати на тих 3 місяця поробити, щоб не здохнути від голоду і холоду!!! Ну хоть наш гарант може позволити за пів ляма на островах відпочити коли как би війна йде і народ здихає!!! Кароче лохонулись
27 Січня 2019, 06:46
Ще реформа поліциї, людей з вулиць по оголошеню понабирали, які нічого самі толком не знають, як такі люди можуть за порядком слідкувати нашим? За 3 місяця в учебкі, за три місяця толком їздити не навчишся!!! Скільки повідкривали нових служб, для того щоб майдани в мить розганяти!! А штрафи які , порівняно до зарплати, так ми маєм не нарушати , але всі десь можем втиканути, та ніде не має таких штрафів порівняно з зарплатой. Візьміть навіть у порівняння 2006 рік , багато людей було на заробітках із ваших знайомих? Та однієї рукі хватило б щоб порахувати. А тепер навіть пальців на руках і ногах не хватить , щоб порахувати...
27 Січня 2019, 12:25
Лайку респект. Саме Андрій Полтава, Луганський і Одеська хунта дуже мізки вправляють. Раджу подивитись. Мудрі люди повинні дивитись якісний і незаангажований контент
27 Січня 2019, 14:48
Браво! запитання хороше. Питаю те, що знають тільки ковельчани: Яник під...с? А хто тоді порох?
27 Січня 2019, 15:58
Порох=президент. Я не це мав на увазі. Наприклад фрази: перацький міст, висячий міст, черьомушки, хрещатик, авоська, кіно, Апельсин, сільмаш абсолютно доказують, що я ковельчанин...
28 Січня 2019, 00:16
І виборцю, і ковельчанину. <br/>Я буду голосувати за Пороха. І я голосував тоді. І те що входить в його повноваження (читай зу) він виконав і перевищував, на століття вперед. І я з побратимами воюю на сході п'ятий рік. А не ви, тварі меншовартісні. Тут, на сході, нарід вже більш патріотичніший чим ви. Не даремно, здається, Петлюра казав, що не так страшні московські воші, як українські гниди. Гниди ви і є. Фух... А хочете знати справжні рейтинги? Все дуже просто-до букмекера. Вони приймають ставки і на політику. От цим рейтингам я довіряю, бо букмекер ризикує (насправді майже ні) своїми грошима. Гугл в допомогу, свобода вишиватна.
28 Січня 2019, 00:26
І ще... Ну да, Томос на хліб не намажеш. Зато можна намазати мізки зрадофіла на руснявий танк освячений попом рпц.
28 Січня 2019, 00:26
І ще... Ну да, Томос на хліб не намажеш. Зато можна намазати мізки зрадофіла на руснявий танк освячений попом рпц.
28 Січня 2019, 01:39
Немент - ЛАЙК, ковельчанин13.58 - рвеш упоротих на пару з немент ЖОСТКО!!!!! Красавци однозначно! Через вас двох люблю Ковель!!! Все буде УКРАЇНА!!!! ПОРОШЕНКО- президент на другий термін! Мокшане які зібрались здавати НЕНЬКУ путлеру - не діждетесь. Рускій мір - то тупо в мокшанію до путлера! Нам в Ковелі нічого такого і близенько НЕ ТРЕБА!
28 Січня 2019, 16:38
ЮЛЯ чи ПЕТРИК<br/>Коштував і хрін і редьку-але не зрозумів що ж солодше<br/>Старію певне Мдаа
28 Січня 2019, 22:42
Дякую за теплі слова! Я теж люблю Ковель, бо я тут народився і Слава Україні.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024