Мешканців Ковельщини запрошують на військову службу за контрактом

27 Січня 2019, 17:00
Мешканців Ковельщини запрошують на військову службу за контрактом 2534
Мешканців Ковельщини запрошують на військову службу за контрактом

У Ковелі розповіли про переваги військової служби за контрактом.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Серед наявних вакансій на ринку праці в Україні військова служба за контрактом у Збройних силах, а особливо у Національній гвардії, є однією з високооплачуваних та конкурентоспроможних.

Сьогодні ця професія дуже популярна. На виконання державної програми Ковельський міськрайонний центр зайнятості разом з Ковельським об’єднаним військовим комісаріатом заохочують мешканців міста до служби.

У рамках співпраці проводяться ярмарки вакансій та семінари, де безробітним розповідають про соціальні гарантії військовослужбовців та їх сімей, наявні вакансії у ЗСУ тощо. В одному із таких заходів взяв участь представник Національної гвардії України, старшина військової частини № 1141 міста Луцька Руслан Кашуба

Присутніх поінформували про процедуру відбору громадян для прийняття на військову службу. Було презентовано тематичний відеофільм.

Усі бажаючі отримали консультації та відповіді на запитання, які їх цікавили. 

Фахівці центру зайнятості склали календарний графік проведення подібних заходів за участю представників військових частин.

 


Коментарі
28 Січня 2019, 00:37
ледарі
28 Січня 2019, 01:19
А ти піди їм допомагати!
28 Січня 2019, 09:26
Брешуть як собаки !
28 Січня 2019, 12:07
Дуже хочу по контракту служити в ковельському військоматі . !!! Постійно буду "переживати" за Україну і розповідатиму всім про священний обов'язок кожного громадянина України по захисту своєї держави . Розповідатиму про це у міській раді , прокуратурі , поліції , райдержадміністрації і судах , можливо хтось із їх дітей та родичів на це поведеться ... Дякую за розуміння і підтримку !!!!!!!!!!!
28 Січня 2019, 15:19
Ну требаж комусь захищати крадіів !
30 Січня 2019, 12:44
Хочу почути таку статистику від військомата : - скільки наших співвітчизників з Ковеля і району брали участь у ООС (АТО) , хто їх батьки ??? Я знаю ,що це цілком таємна інформація. Коли потрібно служити (реально захищати Україну) їх діти , хворі , дурні і т.д. , а коли закінчиться їх призивний вік , виповниться 27років вони виздоровлюють всі і будуть ставати депутатами міської ради , мером та на інші ключові посади. Це така більшість наших псевдо-патріотів . Їх кредо : - пока дурак навоюється ,розумний наживеться !!!!!!!!!!!! На МАЙДАНІ - хто був на трибуні , той при владі ; хто в палатках - той в окопах, або на тому світі ....
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024