Юлія Тимошенко і її «Батьківщина» маніпулюють людьми, які воювали за Україну, – «кіборг» з Ковеля

28 Січня 2019, 16:56
Юлія Тимошенко і її «Батьківщина» маніпулюють людьми, які воювали за Україну, – «кіборг» з Ковеля 2948
Юлія Тимошенко і її «Батьківщина» маніпулюють людьми, які воювали за Україну, – «кіборг» з Ковеля

Волинські «кіборги», які обороняли Донецький аеропорт, заявили, що категорично проти використання військових у політичних іграх, як це сталося нещодавно на з’їзді партії «Батьківщина», на якому Юлію Тимошенко висунули кандидатом у Президенти України.

Про це пише інформаційне агентство ВолиньPost з посиланням на відеозвернення ковельського «кіборга» Віталія П’ясецького.

П’ясецький повідомив, що його побратими, серед яких – «кіборг» Вадим Ваврищук, 27 січня зібралися у Луцьку на своєрідну акцію, якою заявили своє обурення тим, що Юлія Тимошенко використала їхніх побратимів у своїх цілях, а також те, що зі сцени її назвали «єдиними політичним «кіборгом» України».

«Ми хочемо заявити, що не підтримуємо цю політичну силу (ВО «Батьківщина», – ред.). Ми не хочемо, щоб військових у формі, з нагородами, з почесними званнями змішували з будь-якою політичною силою. І щоб перестати маніпулювати людьми, які воювали за Україну…», – сказав на відео Віталій П’ясецький.

Також він зазначив, що хлопці заявили про те, що повертають свої нагороди за оборону Донецького аеропорту, тому що їм ці нагороди видавала спілка «Побратими України». Віталій же зауважив, що свою нагороду не віддаватиме, оскільки її вручала йому не вищезгадана організація.

Виданню «Район.Луцьк» офіцер 80-ої десантно-штурмової бригади Вадим Ваврищук розповів, що загалом дев’ятеро волинських «кіборгів» здали свої нагороди. А ініціатором такого вчинку став Юрій Оксенюк. Нагороди віддали голові Володимир-Волинської спілки учасників АТО Юрію Степанюку. А він має передати їх першому заступнику «Побратимів України».

Деталі у відео:

 

 

Окрім того, відео зі зборів «кіборгів» у Луцьку опублікувало видання «ЧБ Інфо»:

 

 

Читайте також: Ковельський «кіборг» назвав партійний з’їзд «Батьківщини» – «гівнодвіжем»

Коментарі
28 Січня 2019, 19:16
а що ця бабушка хоче бути головнокомандуючою?
28 Січня 2019, 19:26
Бабушка повинна йти на пенсію.. <br/>Що за неповага :людина пенсійного віку з такою «чудовою» біографією і мусить працювати..? <br/>Голосуємо всі:НА ПЕНСІЮ !!!!!!!!
28 Січня 2019, 19:38
О то велика честь,бо таких людей в нормальній країні моглиб і в інше місце відправити...
28 Січня 2019, 21:01
Хлопці молодці!!! А «побратими України» продались батьківщині , це і так було зрозуміло коли виділяли землю для їх !!!!<br/>Використовують хлопців як можуть , хлопці вийдіть з тієї партії там добра немає!!!
28 Січня 2019, 21:07
А хіба проституткам держава пенсію призначає?
28 Січня 2019, 21:54
Ніхто не читав? Кіборг навпаки пишеться Гробік. Що ті вояки, які явно лобіюють інтереси зрадника України пороха з його жидомасонською братвою, і навіть не знають, як їх головнокомандувач всунув у боргову яму та тарифний зашморг їх батьків та рідних, можуть пищати про політику? Вони політики, чи просто бойовики?<br/> Юлька не краща, але на ній немає крові.
28 Січня 2019, 22:28
я поважаю киборгив я ничого не маю проти Ти мошенко АЛЕ Я ПРОТИ ПОРОШЕНКО при ньому хуже як при Януковичу
28 Січня 2019, 22:37
До всіха<br/>А ти як читаєшся навпаки? Як кремлівський виродок? Видно як ти у зашморг тарифний попав, пишучи цю брєдятіну з новенького айфона чи компа. Шлях би тебе трапив.
28 Січня 2019, 23:08
Конкретно кончена БЮТівська сучара
29 Січня 2019, 01:03
Знову від тебе одне блаблабла...коли вже ти почнеш діяти ,,ділок словесного поносу,,...ти взагалі за кого???Все тобі нетак, а як воно має бути, покажи людям????От я хочу за Зеленського але не осуджую вибір інших, бо то їхне, а ти тільки обсирати вмієш
29 Січня 2019, 01:09
я не являюсь кіборгом, горджусь хлопцями які пройшли це пекло, та нажаль обідно що є люди які пройшли цей етап. які на собі відчули все це і на даний час це взання &quot;кіборга&quot; присвоюють пропутінській шльондрі, тій гниді яка затягнула нашу неньку в боргову кабалу ..... хлопці . .. .та невже ви ха ці прокляті її подачки хочете щоб і ваші дітки відчули запах війни??? кому як не вам це розуміти?????? не буду ні за кого тут агітувати, бо й сам не знаю . . ..ну ця баба є зло. . .
29 Січня 2019, 01:45
Юля наш президент!
29 Січня 2019, 11:37
Хай віталік не пиздить ,с Ковеля якщо хтось і був той загинув в аєропорту ,а він чмошнік той аєропорт в очі не бачив ,просто віталік перед виборами захотів в порошенка з кошаруком трошкі пососати !
29 Січня 2019, 11:37
Поставте собі в кімнаті її ікону і нехай буде там вашим президентом! <br/>У нас в країні свобода совісті ,хто кому хоче може поклонятися..
29 Січня 2019, 11:38
Прикро за відважних хлопців яких вона, як завжди, використала як презервативи.
29 Січня 2019, 11:43
Волинські «кіборги», які обороняли Донецький аеропорт, заявили, що категорично проти використання військових у політичних іграх, як це сталося нещодавно на з’їзді партії «Батьківщина», на якому Юлію Тимошенко висунули кандидатом у Президенти України. На цьому з'їзді від КОВЕЛЯ були : - пан КІНДЕР і ВІРА ФЕДОСЮК ....!!! Кіндер про військових не згадує на День ЗС !!! А тільки коли потрібно за їх рахунок підняти рейтинг своєї бандитської партії ... Тут явно переграли , почалася зворотня реакція як і з шоуменом Притулою !!!! Вітаю ...ХА - ХА !!! Застав дурня богу помолитися , лоба розіб'є , так і Кіндер !!!!
29 Січня 2019, 12:12
а виступати проти якогось політика то є участь в політичних іграх?раз група кіборгів виступає проти групи кіборгів то є політика чи ні?
29 Січня 2019, 22:07
На йульці немає крові???<br/>А Щербань?<br/>А Крим своєму подільнику путіну подарувала зовсім без крові? Ніхто до даного часу не загинув від рук кацапських комунофашистських загарбників?..
30 Січня 2019, 11:03
Жидомасони на вихід
30 Січня 2019, 11:38
Юлі можна вже їхати у клініку &quot;Шаріте&quot;. То як хвора була, немічна, на ноги не вставала, то думали, що не довезуть - у дорозі помре... А зараз на каблуках, то вже доїде точно. Пора ...
30 Січня 2019, 16:34
В Ковелі сьогодні підтримують 100% ЮЛЮ - пан Кіндер і Віра Федосюк ... , &quot;привітаймо&quot; їх, з їх вибором , а ми народ подумаємо кого обирати. А ле одне НО , якщо ми хочемо щоб таких Кіндерів не було при владі - значить підтримуємо когось іншого ...
30 Січня 2019, 19:34
Кіборг -гробіК. Віталя, чого ти там пі...ш, ти того аеропорта і в очі не бачив.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024