Програма заходів у Ковелі до 30-річчя виведення військ з Афганістану

30 Січня 2019, 18:00
Програма заходів у Ковелі до 30-річчя виведення військ з Афганістану 3711
Програма заходів у Ковелі до 30-річчя виведення військ з Афганістану

Відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-річчя виведення військ з Афганістану.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Засідання відбулося 30 січня.

Заступник міського голови Ігор Прокопів ознайомив присутніх із пропозиціями, які надійшли від міськрайонної організації української спілки ветеранів Афганістану. Усі їх враховали та після обговорення внесли у програму.

У Ковелі в Народному домі «Просвіта» 15 лютого об 11.00 год. відбудеться тематичний захід. Воїнів-інтернаціоналістів привітають представники міської та районної влади, військкомату. До бойових побратимів звернеться й голова міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк.

Аматори сцени підготують концертну програму. Після її завершення учасники урочистостей пройдуть до стели воїнів-інтернаціоналістів, де відслужать панахиду за загиблими.

Представники міської влади спільно з воїнами-інтернаціоналістами покладуть квіти на могили загиблих в Афганістані ковельчан, відвідають сім’ї загиблих учасників бойових дій на території інших держав, працівники соціальних служб проведуть обстеження умов проживання ветеранів та нададуть необхідну допомогу.

Заплановали також проведення 16 лютого відкритого турніру з настільного тенісу серед молоді. Змагання відбудуться у КЗ ДЮСШ імені Євгена Кондратовича і вони будуть приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-річчю виведення військ з Афганістану.

 


Коментарі
30 Січня 2019, 20:26
Жодного слова, що це були саме РАДЯНСЬКІ війська в Афганістані. Кремлівські холуї, чого боїтеся історії?
30 Січня 2019, 23:28
До чого тут радянські війська? Навіщо на цьому акцентувати? Ми усі що - придурки? Хтось не знає, що це були радянські війська? Так. Були. і що далі? У ті роки все було радянське. Це були наші хлопці, а тапер уже майже всі пенсіонери. Усе тут нормально. Шана їм велика! Вони не винні, що їх тути відправили. А на засіданні обговорювали не тему історичної правди, а заходи з вшанування. А кремлівських .... пошукай у своїй голові
31 Січня 2019, 09:44
Як і колись, так само і зараз з кацапії ідуть молоді хлопці в чужі держави вбивати їхніх громадян. Абсолютно нічого не змінилось за всі ці роки. За поребриком їх так само називають воїнами-інтернаціоналістами. Колись вони підтримували комуністичний уряд Афганістану, тепер ця воєнщина просуває на крові так званий "рускій мір" на Донбасі, підтримуючи маріонеток Кремля. Коли розвалювався СССР то радянські війська виводили не тільки з окупованого Афганістану, а й з окупованих країн східної Європи - НДР, Чехословаччини, Угорщини. Імперії зла вже було не під силу утримувати свою армію. Так само буде і з путлеровською рашкою! Перед розвалом доведеться виводити війська з Криму і частини Донбасу. Вже скоро!
31 Січня 2019, 18:23
" ....У Ковелі в Народному домі «Просвіта» 15 лютого об 11.00 год. відбудеться тематичний захід. Воїнів-інтернаціоналістів привітають представники міської та районної влади, військкомату. ..." - ЦЕ ДУЖЕ ДОБРЕ ! Але є одне НО , чому такі заходи в масштабі міста не проводилися до ДНЯ Збройних Сил України ??????? Наші Збройні Сили сьогодні ведуть бойові дії з російським агресором , в місті проживає багато ветеранів ЗСУ і влада міста не провела таких заходів ??? ЧОМУ ??? Повинні в цьому розібратися наші державні компітентні органи !!!!
31 Січня 2019, 20:06
Пидтримую пана РОМАНЮК скажу бильше до ричници зо дня народження С БАНДЕРИ влада зовсим забула та други знаменни дати украинськой истории а де стосуеться радянщини тут як тут таки бютовськи патриоти.
01 Лютого 2019, 13:24
Підтримую вашу думку. Наша влада має пояснити громаді чому День ЗСУ з таким розмахом не святкували ? У в/ч на "Куполі " до Дня ЗСУ були проведені збори командуванням частини і воєнкомом у військоматі. А сотні ветеранів ЗСУ були забуті , проігноровані і це не перший рік. Про з'їзд БЮТ пан Кіндер і його оточення пам'ятають і в робочий час на це засідання в Київ їдуть... Дуже не зрозуміла ця позиція нашої місцевої влади ...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024