Різноманіття книг в інтернет-магазині «Mybook»

03 Лютого 2019, 12:52
Різноманіття книг в інтернет-магазині «Mybook» 3121
Різноманіття книг в інтернет-магазині «Mybook»

Регулярне читання збагачує кругозір та активізує процес мислення. Щоб знайти потрібну книжку вже не обов’язково відвідувати книжковий магазин, достатньо завітати на Mybook. На сайті інтернет-магазину Ви можете обрати потрібну літературу у зручний для Вас час, не виходячи з дому.

Окрім комп’ютеру пошук книг можна здійснювати на будь-якому гаджеті, де є інтернет. Наприклад, у громадському транспорті під час дороги, Ви можете завітати на сайт та підібрати книжку з потрібної категорії або просто ознайомитися з асортиментом, почитати анотації та підібрати щось цікаве.

Mybook – це книжковий інтернет-магазин, де можна придбати книги зі знижками до 7%, адже для зареєстрованих постійних клієнтів діють вигідні знижки та пропозиції. Окрім сайту, mybook представлений у Instagram та Facebook. Підписуйся на наші сторінки та будь у курсі актуальних новинок книжкового світу.

РІЗНОМАНІТТЯ ЛІТЕРАТУРИ НА  MYBOOK

Розділи сайту включають в себе такі категорії товарів:

  • Бізнес-література: книги з менеджменту, торгівлі, економіки, підприємництва, банківської справи, психології.
  • Товари для дітей та батьків: художня дитяча література, книги для батьків про планування та виховання дітей. Набори для творчості та веселих ігор.
  • Розділ нехудожньої літератури: книги з наукової, гуманітарної, спортивної, юридичної тематики. Підручники та словники з іноземних мов, комп’ютерна, медична література та ін.
  • Учбова література: підручники для дошкільнят, школярів, студентів, викладачів та вчителів.
  • Об’ємний розділ з художньої літератури: історичні, любовні романи, біографічні книги, поезія, проза та ін.

У кожній категорії виділені книги-бестселери, які набрали велику популярність серед читачів.

КНИГА – КОРИСНЕ ДЖЕРЕЛО ПОРАД ТА НАТХНЕННЯ

Книги читають не тільки для збагачення свого інтелекту, а також для пошуку відповідей на важливі питання. Інколи потрібно прийняти рішення стосовно занятості новою діяльністю чи переходу до важливого етапу стосунків. Добрим помічником стане книга. Розділ «Психологія» на сайті mybook пропоную книги, які можуть стати для Вас справжньою психологічною терапією і допоможуть правильно розставити пріоритети.

Наприклад, відомий бестселер «Поступай как женщина, думай как мужчина» допоміг багатьом парам знайти розуміння у важливих питаннях чи побутових моментах. Тут можна  почитати відгуки читачів про цю книгу.

На Mybook можна вибрати книги для будь-яких подій. Наприклад, якщо у Вас планується весілля, то вибір книг на весільну тематику може надихнути Вас на створення свого ідеального свята, гарних деталей декору чи моментів, зв’язаних з організацією дійства.

Якщо Ви або Ваші знайомі планують у скорому часі стати батьками, то книги про материнство та виховання дітей неодмінно стануть у нагоді у такій нелегкій справі. В нашому інтернет магазині Ви можете придбати збірники відомого педіатра Комаровського. На цьому сайті можна також ознайомитися з корисними відео про актуальні проблеми та питання з виховання і лікування дітей.

Коментарі
04 Лютого 2019, 10:47
Тупорилая реклама, а не новини.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром