Ігор Пініс обурюється незручностями в Трудовому архіві міста Ковеля

04 Лютого 2019, 14:10
Міський голова Олег Кіндер 2461
Міський голова Олег Кіндер

Депутат Ковельської міської ради каже, що в архіві створюють черги, а це нервує та обурює відвідувачів.

Про звернення до себе ковельчан-пенсіонерів з приводу незручностей у Трудовому архіві депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс розповів на своїй сторінці у Facebook, назвавши це – «маленькими» проблемами «по-ковельські».

«І знову у боротьбі за «побудову світлого майбутнього» відзначився виконком Ковельради. До мене звернулись пенсіонери-ковельчани, що вимушені були завітати до Трудового архіву за довідками про трудовий стаж... Виявилося, що за робочий день працівник архіву вимушений видавати по 20-30 довідок, при встановленій нормі у 2-3 (в 10 раз більше!) і звичайно це черги, нерви і незручності для людей. Та саме головне, що вже рівно рік, як депутатами Ковельради прийнято рішення ввести у штат архіву ще одного працівника», – пише Ігор Пініс.

За його словами, місцева влада, напевно, за «турботою» про народ, який зараз перетворився у виборця, забула про такі дрібниці, як турбота про пенсіонерів.

«За думкою владців, пенсіонери і в чергах постоять. Їм же робити то нічого, а отже, щоб отримати кілька лишніх зароблених гривень, можуть і побігати… Я не говорю вже про єдиного працівника архіву. Хоча уявляю яких «подяк» наслухається за день. Турбує одне – це зневага до людей та ігнорування рішень ради, спрямованих на поліпшення життя у нашому чудовому місті», – заявляє Ігор Пініс.

Такі дії він назвав бездіяльністю міської влади. І додав, що в Трудовому архіві міста зберігається 12 тисяч особових справ, і архів постійно поповнюється.

«Тож ласкаво просимо… у чергу!» – із сарказмом каже депутат.

Коментарі
04 Лютого 2019, 22:50
Краще б запропонував збирати та видавати заявки через ЦНАП.
04 Лютого 2019, 23:36
Ще й чорним виділили. От це "проблема"!!!
05 Лютого 2019, 01:55
Переживає чоловік, скоро йому прийдеться довідки збирати, от і кіпішує
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром