Юні ковельські каратисти взяли участь у міжнародному турнірі у Польщі

05 Лютого 2019, 11:00
Юні ковельські каратисти взяли участь у міжнародному турнірі у Польщі 2316
Юні ковельські каратисти взяли участь у міжнародному турнірі у Польщі

Ковельські каратисти здобувають досвід боротьби на міжнародних аренах.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У місті Жешув у Польщі відбувся один з наймасштабніших турнірів з кіокушинкай карате в Європі «Carpathiacup 2019».  У змаганнях взяли участь понад 700 представників з 11 країн (Польща, Румунія, Болгарія, Угорщина, Чехія, Швеція, Канада, Білорусь, Литва, Німеччина, Україна).  Свої сили спробувала збірна команда Волинської області. Серед учасників – ковельчани.

Перед змаганнями каратисти пройшли навчально-тренувальні збори та семінари, де їм розповіли про правила турніру. Його регламент значно відрізняється від звичного для України.

Для вихованців спортивної школи імені Євгена Кондратовича – це перший досвід участі у міжнародних змаганнях такого рівня. Кількість бійців у кожній категорії досягала 40 чоловік. Напружена атмосфера впливала і на тренерів, і на спортсменів. Та все ж ковельчани все далі й далі піднімалися у турнірних таблицях. 

Ковельські каратисти посіли призові місця п’єдесталу. Здобули одну срібну та три бронзові медалі, обійшовши спортсменів з Польщі, Німеччини, Угорщини, та інших.  Призерами відкритого міжнародного турніру «Carpathiacup 2019» стали: Сергій Качалай – друге місце, Євгенія Троценко, Іван Потапчук, Ілля Романюк – третє.

Деякі бійці не змогли пройти у фінальну частину, посівши п’яті місця: Артем Савлук, Давід Бегларян, Андрій Музичук, Фрунзік Королік, Сергій Козін.

 



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром