Ковельські рятувальники показали школярам пожежну станцію

05 Лютого 2019, 11:17
Ковельські рятувальники показали школярам пожежну станцію 2004
Ковельські рятувальники показали школярам пожежну станцію

Ковельські рятувальники провели екскурсію для школярів.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

4 лютого у Ковелі учні школи №5 завітали на екскурсію до працівників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.  Діти мали можливість побачити  пожежно-рятувальну техніку та обладнання, ознайомитись з специфікою роботи рятувальників. Також відвідали музей Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській  області, де з цікавістю розглядали його експонати.

Рятувальники не лише дозволили учням доторкнутися до спеціальної пожежної та рятувальної техніки вогнеборців, складних спецзасобів, які використовуються ними у бойовій роботі, а й розповіли дітям і про дії під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу звернули на те, що з приходом весни, що не за горами, як правило, частішають випадки виявлення підозрілих металевих предметів різних обставин: у лісі, полі, у водоймах.

Йшлося про обережність: заборонено навіть торкатися до знайдених боєприпасів та намагатися перенести знахідку самостійно. Для кращого засвоєння інформації рятувальники продемонстрували зразки вибухонебезпечних предметів. А також наголосили, що  натрапивши на боєприпаси, потрібно позначити їх підручними предметами та повідомити до органів місцевого самоврядування або до Служби порятунку «101».

 


Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50