У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада»

07 Лютого 2019, 10:44
У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада» 3682
У Голобській ОТГ презентували проект «Успішна громада»

На базі Голобської ОТГ, яка наразі об’єднала 23 населених пункти та налічує 9280 жителів, відбулася презентація проекту «Успішна громада».

Про це повідомляється на сторінці Ковельського центру зайнятості у Facebook.

Презентація відбулася 6 лютого.

В рамках проекту фахівці служби зайнятості допомагатимуть професійній реалізації громадян, надаватимуть консультативно-роз’яснювальні послуги та практичну допомогу.  

Директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак в деталях розповів про мету даного проекту, який найближчим часом розпочне реалізовуватися у межах Голобської громади, та висловив надію, що він стане успішним, а відтак, задовольнить потреби місцевих жителів у роботі, а роботодавців у професійних кадрах.

Про тісну багаторічну співпрацю з Ковельським міськрайонним центром зайнятості у напрямку організації громадських робіт на території району говорив голова райдержадміністрації Віктор Козак, адже переконаний, що територіальні громади району від залучення безробітних до організації таких робіт отримують виключно позитив, а відтак і головний результат – ріст доходів населення.

У своєму виступі Сергій Гарбарук сказав, що Голобська ОТГ має багато здобутків, однак існують і комплексні проблеми, а їх вирішення, у багатьох випадках вирішуються завдяки налагодженій конструктивній співпраці між центром зайнятості, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Ковельщини.

 




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром