У Ковелі вшанували воїнів-афганців

13 Лютого 2019, 15:33
У Ковелі вшанували воїнів-афганців 3635
У Ковелі вшанували воїнів-афганців

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначають 15 лютого, представники міської влади та афганці відвідують могили тих, хто віддав своє життя, виконуючи інтернаціональний обов’язок. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На міських кладовищах поховані двоє таких воїнів: Олександр Сметюх та Анатолій Глушков.

Сьогодні заступник міського голови Ігор Прокопів та голова Ковельської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк поклали квіти на їх могили та хвилиною мовчання вшанували пам'ять.

Додому не повернулось п'ятнадцять мешканців нашого міста та Ковельського району. Вони загинули у різні роки в Афганістані. Це – Юрій Шевченко, Володимир Жук, Олександр Сметюх, Анатолій Глушков, Микола Банджа, Віктор Білинець, Микола Бобрик, Леонід Кулаковський, Анатолій Сахненко, Володимир Хилюк, Ярослав Ткачук, Василь Силюк, Анатолій Півень, Віктор Потапчук та Сергій Оксенюк.

Підполковник Олег Матіжев також пройшов війну в Афганістані, а загинув, виконуючи миротворчу місію в Іраку.

 


Коментарі
13 Лютого 2019, 17:51
Коля Бобрик народився і виріс у Турійську там і захоронений на селищному цвінтарі після загибелі у ДРА в травні 1988 року, менш ніж за рік до вивода військ ... До чого тут Ковель ???
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024