Президент Франції відповів юним дипломатам з Ковеля

14 Лютого 2019, 11:55
Емануель Макрон 2946
Емануель Макрон

Президент Французької Республіки Емануель Макрон звернув увагу на діяльність Марійки Мовчан з братами Павлом та Борисом.

Про це повідомляється на сайті благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

Реагуючи на креативні благодійні акції юних «дипломатів», які створили Благодійний фонд «Позитивна взаємодія», Глава Франції надіслав їм своє персональне послання.

Цікаво, що окрім Емануеля Макрона підтримати суспільно корисну діяльність школярки з Ковеля і її братів Павла та Бориса вирішили всі працівники французького Президента про що і зазначив керівник Франції у своєму листі.

«Я особисто і всі працівники Президента бажають Вам дуже хорошого 2019 року», – такими словами завершує особисте звернення очільник європейської держави.

 




 

Нагадаємо, нещодавно Марійку Мовчан обрали Почесною Головою Благодійної організації «Благодійний фонд «Позитивна взаємодія».

І завдяки небайдужим людям, уже будують спортзал дітям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах і тимчасово перебувають у Волинському обласному центрісоціально-психологічної реабілітації дітей у місті Ковелі. Також, ініційовано збір коштів на лікування хворих діток.

Читайте також:

Коментарі
14 Лютого 2019, 17:31
Наша церква попереду
15 Лютого 2019, 21:16
Не поспориш де натяк на грошики там Ви безумовно перші
18 Лютого 2019, 13:27
ги-ги.<br/><br/>Це вже комусь почали заважати люди, які стараються робити хоч якісь добрі справи для міста.<br/><br/> Певне на фоні їх деякі можновладці виявляються досить жалюгідними з іх &quot;потугами&quot;.<br/><br/>Нікого кращого не придумали, як завести собі кишенькових коментаторів і писати кляузи...<br/><br/>Шоу продовжується ...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024