Як у школах на Ковельщині відзначили Міжнародний день рідної мови

22 Лютого 2019, 18:21
Як у школах на Ковельщині відзначили Міжнародний день рідної мови 4812
Як у школах на Ковельщині відзначили Міжнародний день рідної мови

У школах Ковельщини відбулися заходи до Міжнародного Дня рідної мови.

Про це повідомляється на сайті Колодяжненської громади.

21 лютого учні Уховецької школи активно долучилися до проведення Міжнародного Дня рідної мови під девізом «Українська - це круто!».

Учні 3 класу з класоводом позмагалися в конкурсі «Знавці рідної мови», а для учнів 4 класу провели вікторину «Подорож океаном рідної мови», учні 1 класу зі своєю вчителькою були на конкурсі «Я люблю рідну мову», а другокласники разом з вчителем подорожували на уроці «Стежками легенд про мову» та оформили стенд «Мовна квітка».

Між учнями 5 і 6 класів вчитель української мови ровела інтелектуальну гру «Я знаю рідну мову!». Для учнів 9-11 класів провели майстер-клас «Разом до мовних вершин: культура мови» та написали диктанти «Україна в нас одна».  

 





 

У Волошківській школі провели тематичну лінійку приурочену до Міжнародного Дня рідної мови, конкурс «В гості казка завітала», акцію «Я люблю українську мову», турнір «Найкращий знавець української мови».

 



Коментарі
24 Лютого 2019, 19:07
Пошли Господи здоровья цим прекрасним діточкам <br/>і іхнім прекрасним наставницям<br/>Берегиням Украінськоі мови- і відповідно Украінського народу<br/>З ЛЮБОВЬЮ
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024