Перші здобутки вихованців Люблинецької школи мистецтв у 2019 році

23 Лютого 2019, 10:56
Перші здобутки вихованців Люблинецької школи мистецтв у 2019 році 2933
Перші здобутки вихованців Люблинецької школи мистецтв у 2019 році

Плідно розпочався рік для вихованців Люблинецької школи мистецтв, свідченням чого є значна кількість призових місць, здобутих учнями на конкурсах художньої та виконавської майстерності.

Про це повідомляється на сайті Люблинецької громади.

Учні класу образотворчого мистецтва в обласному конкурсі «Йде до діток Миколай» в номінації «Образотворче мистецтво» здобули призові місця: І категорія – Дарина Гочачко – І місце; ІІ категорія – Іванна Троцюк – І місце; Соломія Книш – ІІІ місце. В номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Катерина Дацюк та Вікторія Войтанік – ІІІ місце.

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінації «Образотворче мистецтво»: І категорія – Яна Неделюк – І місце; Христина Пасько, Вікторія Колб – ІІІ місце; ІІ категорія – Надія Пляшко – ІІІ місце; ІІІ категорія – Вікторія Войтанік – ІІ місце.

20 лютого відбувся обласний конкурс виконавців на бандурі. Юні люблинецькі бандуристи, завдяки наполегливій праці здобули право для участі у ІІІ турі, який проходив у Волинському коледжі культури і мистецтв імені І.Стравінського. В конкурсі брали участь 69 учасників в чотирьох вікових категоріях. У номінації «Бандурист – вокаліст» нагородили дипломом І ступеня Дарину Страхову, у номінації «Бандурист – інструменталіст» нагородили дипломом ІІІ ступеня Уляна Васковець.

 




Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром