У день народження до пам'ятника Лесі Українки у Ковелі поклали квіти

25 Лютого 2019, 12:57
У день народження до пам'ятника Лесі Українки у Ковелі поклали квіти 4617
У день народження до пам'ятника Лесі Українки у Ковелі поклали квіти

З нагоди 148-ї річниці від дня народження поетеси, драматургині та громадської діячки Лесі Українки представники міської влади, громадськість поклали квіти до підніжжя її пам’ятника.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Покладання відбулося сьогодні, 25 лютого.

У Ковелі ім’я видатної поетеси носить спеціалізована школа №3, на її честь назвали бульвар у центрі міста, чимало назв вулиць пов’язані з родиною Косачів. Віднедавна присвоєно ім’я матері Лесі – Олени Пчілки міській гімназії.

Начальник відділу культури Вікторія Савлук подякувала усім, що прийшли вшанувати пам’ять великої Українки. Вона зауважила, що у місті відбулось чимало заходів, присвячених пам’яті поетеси. Зокрема, вчора Ковель приймав учасників огляду-конкурсу народно-інструментальної музики «Калинова сопілка».

Вікторія Анатоліївна запросила усіх присутніх на тематичний вечір до дня народження Лесі Українки «Ти в безсмертну зросла Українку і пішла у безсмертя століть», що відбудеться сьогодні о 14 годині у Палаці учнівської молоді.

 



 

Коментарі
25 Лютого 2019, 15:37
Взагалі то коли покладають до будь-якого памятника квіти, то знімають шапку і дивно, що Прокопів цього не знає за стільки часу роботи в міськраді. Ганьба!
25 Лютого 2019, 22:03
А Прокопів вважає, що за харизмою та досягненнями він уже вище від Лесі Українки.....
28 Лютого 2019, 16:47
Прокопів не зняв шапки хоче бути вищим а то ростом не вдався тай ще сердите як собача Стільки злості не дай бог Скоріше б вибори може вже де подінеться а то всім вже осточортів Суне скрізь носа режисер долбаний
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024