У Ковельській міській раді відвідувач влаштував чиновникам скандал

25 Лютого 2019, 15:00
У Ковельській міській раді відвідувач влаштував чиновникам скандал 3610
У Ковельській міській раді відвідувач влаштував чиновникам скандал

Ковельчанин розкритикував працівників мерії за неналежне інформування населення міста.

Про це повідомила сьогодні, 25 лютого, на апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальниця загального відділу Надія Кончаківська, підлеглі якої працюють із заявами та скаргами громадян і з перших вуст чують претензії відвідувачів. За її словами, працівники інших відділів та управлінь повинні оновлювати на офіційному сайті міста інформацію, до якої причетні, оскільки ковельчани уважно слідкують за сайтом й іноді не можуть знайти там необхідні для себе документи.

«І цілком закономірне зауваження було. Ну там не зауваження, там цілий скандал був, але якось це владнали. Доказали, що воно оприлюднене хоча би в нормативно-правових актах. Це рубрика на сайті, де я відповідаю за рішення виконкому», – доповіла Надія Павлівна.

Міський голова Олег Кіндер відразу ж зауважив, що влада приймає не закулісні рішення та розпорядження, а тому посадовці повинні максимально інформувати про них мешканців.

«І не потрібно бігати по кабінетах. А в чому проблема я не знаю?» – здивувався Олег Олексійович.

Як твердить керуючий справами виконкому Володимир Бойко, якби чиновник приділив якихось дві хвилини на те, щоб опублікувати на сайті документ, то не трапився би скандал, а так апарату довелося в п’ятницю «цілий день вислуховувати одне звернення».

Олег Кіндер звернуся до Володимира Бойка, щоб він потім сказав, за кого з підлеглих йде мова, тобто хто саме «проштрафився», аби «врізати» йому премію.

Нагадаємо, минулого року Ковельський міськрайонний суд розглянув справу, яка надійшла від Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, та оштрафував головного комп’ютерника Ковельської міської ради Дмитра Скока за ч. 1 ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення права на інформацію та права на звернення).

Коментарі
25 Лютого 2019, 17:56
Молодець Надія-знає свою справу! (ще з мого депутатства...)
26 Лютого 2019, 11:24
Порозганяти дебілів
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39