У Ковелі відбулася виставка технічної творчості

26 Лютого 2019, 12:00
У Ковелі відбулася виставка технічної творчості 2772
У Ковелі відбулася виставка технічної творчості

Понад 300 експонатів представила учнівська молодь закладів загальної середньої освіти міста, Палацу учнівської молоді та міської станції юних техніків на щорічній виставці технічної творчості.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Цьогоріч одночасно відбулося три експозиції. Його учасники розкривали свої творчі здібності, майстерність, навики, які здобували на заняттях впродовж року. 

Роботи експонувалися у восьми розділах. Впродовж багатьох років у категоріях «Технічні науки» і «Технічні навчальні посібники» першість утримують учні зі школи №1. Традиційно вирізняються складністю та оригінальністю вироби вихованців гуртка «Столяри-конструктори» зі школи №10. 

Багато конструкцій представили у розділі «Технічні моделі». Вихованець гуртка «Різьб’яри по дереву» Роман Радчук зі школи №12 виготовив п'ять цікавих складних автомоделей. Учні СШ І-ІІІ ст. №3 імені Лесі Українки демонстрували дивовижні вироби, складені з конструкторів. Але найбільше вразив присутніх радіокерований танк, виготовлений учнем школи №7 Андрієм Дацюком.  

Журі та гостей виставки зацікавила автоматизована, роботизована система для гідропоніки (автор Богдан Сас, школа №9), представлена в категорії «Природничі науки».  

 



 

Учасниками виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання є діти до десяти років. Для них це перші кроки до пізнання і розуміння техніки, спроби власної творчої діяльності, процес опанування початкових технічних знань. Складністю виконання і технічною грамотністю вирізнялися експонати у розділі «Макети будівель». Журі відмітило їх точність та акуратність.

Дивовижні роботи з «Паперового моделювання і Рареr Сrаft» та «Вироби в техніці орігамі і паперопластики». Журі було важко обрати тут переможців. Найбільше зачарували всіх диво-птахи, виготовлені учнями початкових класів школи №2.

Ковельська міська станція юних техніків презентувала вироби у трьох виставках. Вона є незмінним лідером багатьох років у «Спортивно-технічному моделюванні».

На виставці також представили витвори образотворчого мистецтва.

Найкращі роботи будуть відібрані та представлять на обласних виставках-конкурсах.

 






Коментарі
26 Лютого 2019, 15:40
Молодці! автори робіт це майбутнє нашої країни, основне щоб діти зуміли вистояти і не зламалися духовно та морально в цей не легкий час! Здоров'я, натхнення, творчості і креативу!!!<br/>Р.S. Прикро що кількість переглядів новини на такому низькому рівні, отже наші &quot;патріоти&quot; люблять шоу на фоні церкви і політики. Шкода, адже наші юні винахідники це наше гідне майбутнє....!!!!!
26 Лютого 2019, 15:51
Молодці дітвора,дійсно високий рівень робіт.!
26 Лютого 2019, 19:53
Міцного здоров&quot;я, творчої наснаги, гарного настрою цим працьовитим діткам і їхнім наставникам!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024