Секретар міськради не хоче, щоб у Ковелі відновили стенд героїв «Небесної Сотні», – Ігор Пініс

26 Лютого 2019, 15:45
Секретар міськради не хоче, щоб у Ковелі відновили стенд героїв «Небесної Сотні», – Ігор Пініс 3104
Секретар міськради не хоче, щоб у Ковелі відновили стенд героїв «Небесної Сотні», – Ігор Пініс

Міське керівництво стверджує, що у Ковелі немає місця для стенду пам’яті про героїв «Небесної Сотні».

Депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс пише у Facebook, що вже кілька років разом із однодумцями вимагає відновити у Ковелі хоча би стенд пам’яті «Небесної Сотні», однак міська виконавча влада стверджує, ніби для цього немає місця, хоча щорічно помпезно відзначає дату, забувши про справжніх творців Революції.

25 лютого на засіданні «правової» комісії депутатка Галина Стасюк подала пропозицію щодо відновлення у місті стенду героїв «Небесної Сотні».

«На жаль, наша влада забула героїчні сторінки Майдану, в якому ковельчани прийняли активну участь. Незважаючи на заперечення секретаря Ковельської міської ради Віри Іванівни Федосюк, члени комісії одноголосно проголосували за відновлення фотостенду Героїв Небесної Сотні», – зазначив у дописі Ігор Пініс.

При цьому додав, що він неодноразово подавав депутатські запити щодо відновлення стенду, які були підтримані депутатами Ковельської міської ради, на чому наполягає патріотична громадськість міста. Однак, на жаль, виконавча влада на чолі з міським головою Олегом Кіндером ігнорує вимоги громади, які підтримані депутатським корпусом, що є ганебно.

Читайте також: Ковельська влада ігнорує пошматований стенд «Небесній Сотні»

Коментарі
26 Лютого 2019, 17:48
прийде влада, ще розберуться завдяки кому та сотня пішла на небо.
26 Лютого 2019, 18:52
А тут і розбиратися нічого. Ті, хто повбивав молодих людей з обох сторін барикад зараз у владних кабінетах "турбуються" про наше щасливе майбутнє. А щоб ми щасливими себе почували - набирають кредитів, проводять махінації з пеніями, знищують медицину, торгують зброєю, продовжують війну на Сході. Майданна влада - бездарна і безсоромна, антинародна і проводить геноцид проти нас.
26 Лютого 2019, 19:12
Неси свої "матеріали" в самий басманний у світі суд, а ще краще - на цвяшок в Сортирі...
26 Лютого 2019, 19:16
дай мені лише одну відповідь- чому не одна куля не залетіла на майданівську трибуну де стояли теперішні міністри і іх шісткі. Чому всі кулі летіли саме в людей.
26 Лютого 2019, 19:22
Як немає місця? Біля бомбосховища в парку ще й досі стоїть колишній так званий дом піонерів, де кучкуються недовиздихавші красножопі та риги. Знести цей сортир і там поставити пам'ятник. Або на місці чудо-пам'ятника красножопівщини - паротяга на привокзалці.
26 Лютого 2019, 21:20
Вєрка сєпарка, чи що? Повонює зрадою. Але я ж сбушник, того і поки пойму що і до чого, настане друге пришестя.
27 Лютого 2019, 08:16
МЕНІ КРАСИВОГО ПАМЯТНИКА ЗА РАХУНОК МЕРІЇ ЗАМОВИЛИ З КЕРАМІЧНИМ КОЛЬОРОВИМ ПОТРЕТОМ ЯК У КОСМОНАВТІВ .
27 Лютого 2019, 21:11
Контрацептив ти бандерівський, твоя нєбєска сотня лягла за інтереси олігархів, які зараз простих людей тарифами душать і економіку доруйнували так, що козлу Янику і не снилось. Чи таким підарам, як ти, та іншим галичанським рагулям, спецзнижка від Пороха? Щоб ви викасувались разом з вашою владою.
27 Лютого 2019, 22:41
Козломорде чмо ти вже геть порушене! "Викасувались" це як? Лікуйся придурку!
27 Лютого 2019, 23:29
Джельтмени Ви всі говорите правду<br/>І Сотня Небесна лягла явно не за народні інтереси<br/>І куля не вцілила ні в один лоб <br/>І Знали щуряки що і дітей вночі битимуть<br/>А щоб цю владу назавжди зненавидити досить заплатити за видалення апендициту<br/>Не згадуючи вже про обкрадання арміі тарифи спекуляціі на гривні і так далі<br/>Ну невже все буде безкарно-полили дівчину кислотою під відеокамери і вийшли під застіву<br/>От що робити як жити далі в такій краіні<br/>Дорослих нічуть не жаль-самі постарались а от дітей
28 Лютого 2019, 01:36
Як вже всі задовбали , скільки можна мірятись своїми п.....и хто з вас більший патріот.
28 Лютого 2019, 22:29
Козел, ти ще не в Ліпінах? Скільки тобі Кошик приплачує, щоб ти гавкав на його сайті? Пропади, скотиняка.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром