«Національний Корпус» зробив заяву щодо звинувачень ковельских комунальників

01 Березня 2019, 14:38
Представники «Національного Корпусу» 14 лютого на слуханні про підвищення тарифів на комунальні послуги 2841
Представники «Національного Корпусу» 14 лютого на слуханні про підвищення тарифів на комунальні послуги

«Національний Корпус» опублікував офіційну відповідь колективам РЖКП №1 та РЖКП №2.

 Заяву оприлюднили на сторінці ковельського осередку «Національного Корпусу» у Facebook.

На сорок восьмій сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 28 лютого, представниця трудових колективів РЖКП №1 та РЖКП №2 озвучила недостовірні звинувачення та претензії на адресу місцевого осередку «Національного Корпусу». Про це заявляють активісти у зверненні.

Представників «Національного Корпусу» звинуватили у блокуванні громадських слухань, тиску на працівників та протидії підняттю заробітної плати працівникам комунальних закладів.

Далі подаємо звернення без змін:

«Жодна з претензій не була підтверджена, або взагалі кардинально відрізнялась від заяв нашого Руху.

Ми впевнені, що зацікавлені люди навмисно намагаються створити конфліктну ситуацію між жителями, громадськими активістами, яким небайдужі ці питання, та працівниками РЖКП. Тому вважаємо за потрібне вкотре пояснити позицію НацКорпусу щодо даного питання, з метою уникнення пліток, спекуляцій та брехні:

  • Ми повністю підтримуємо підняття заробітної плати працівникам РЖКП, та навіть їх преміювання за відмінне виконання посадових завдань.
  • На жаль, значна частина послуг, за яку платять ковельчани просто не виконується. ( Щоденне вологе прибирання, протирання підвіконь, прибирання в підвалах та на дахах і т.д.) Тому ми вважаємо за необхідне переглянути цей список та встановити достойну оплату за послуги, які надаватимуться якісно.
  • На громадських слуханнях ми були присутні, проте жодного блокування не відбувалося, адже всі охочі могли легко заходити та виходити з приміщення.

Закликаємо ковельчан та працівників не піддаватися маніпуляціям та пам’ятати, що Національний Корпус – сила, яка завжди відстоює інтереси громадян», – йдеться у заяві.

Читайте також:

Коментарі
01 Березня 2019, 17:13
Про які громадські слухання йде мова? Ніяких громадських слухань з цього питання не було. Це просто на засідання виконкому, яке провели на виїзді в РЖКП 2, і просто прийшли люди. Ви розберіться спочатку, що таке громадські слухання, а тоді пишіть. це до нацкорпусу. і до чого тут "всі охочі могли легко заходити та виходити з приміщення"?????? ви про що? вам хтось говорив, що ви когось не випускали? брєд!!!!
01 Березня 2019, 17:33
А ви проводили громадські слухання, коли піднімали ціну на торти фабрики "Рошен"?
01 Березня 2019, 18:24
філон ти спочатку про себе подбай борець сраний. в своєму житті хоча б будку собачу збодуй. а потім за громаду думай. ти зрозумій твій інтелект на рівні табуретки. ти як шаріков з Булгакова Собаче серце повинен слухати і вчитися.
01 Березня 2019, 19:15
Філон, приходь до мене вантажником. І бабу свою прихопи. Двірником буде. Якраз зараз землі після зими багато на дорогах. Трохи пилюкою подихаєш за мінімалку.
01 Березня 2019, 19:28
Памідорихо!!! Якщо я прийду до тебе вантажником, то тоби треба буде писати явку з повинною. Я всі твої махінації один день розкрию. Припухла, чи що?
01 Березня 2019, 19:36
Моя думка криється в заголовку цього коментаря.
01 Березня 2019, 21:02
Раніше казали, що можна посадити за те, що ти голова колгоспу. А зараз можна посадити за те, що ти начальник жеку...
01 Березня 2019, 21:42
Філона на кукан! Дупк на британський прапор!
01 Березня 2019, 22:34
А хлопці - молодц1
02 Березня 2019, 00:28
Які вони молодці?Підіраст...и,масовка Аваківська,козлобанда мінтівська!
02 Березня 2019, 11:42
Скинутися Гетьману з Кіндером на віночка
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром