У Ковелі відбулася презентація ювілейної десятої книги Дмитра Корнелюка

02 Березня 2019, 17:22
Дмитро Корнелюк 3249
Дмитро Корнелюк

Відбулася презентація книги Дмитра Корнелюка «Вогонь дерзання».

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

1 березня у стінах Народного дому «Просвіта» у Ковелі відбулася презентація ювілейної – десятої книги у добірці знаного на Ковельщині та Волині автора, письменника та краєзнавця Дмитра Корнелюка «Вогонь дерзання».

У презентованій книзі йдеться про відродження Помісної Православної Церкви України. Власне, ідею єдності українського православ’я – створення Помісної Церкви Дмитро Пилипович вкладав і в попередні свої книги («Духовне небо Волині», «Росіяни-москалі на чужій землі» тощо), наголошував на сплетінні таких понять як патріотизм і духовність.

Дмитро Пилипович подякував усім, хто завітав на захід, і поділився історіями про написання власних книг, а зокрема і новопрезентованої «Вогонь дерзання», згадав причетних до їх видання людей, за що щиро їм вдячний. Окрім того, порушив важливі для українського суспільства та держави питання: виховання нових поколінь українців у патріотичному дусі, на основі релігійних цінностей – одне з головних завдань на сьогодні, впевнений письменник. Адже після того, як ми отримали незалежність, на його думку, не було зроблено головного – утвердженого курсу на українізацію ще вчора радянського суспільства. Сповідуючи християнські цінності, автор закликає до суспільної злагоди, міжконфесійного порозуміння і єдності для майбутнього церкви Христової і України.

 









 

Коментарі
03 Березня 2019, 16:15
а які чудові лекціі читав нам товариш Корнелюк на атеістичну тематику...заслухалися!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром