У Ковелі двоє дітей втекли із реабілітаційного центру

04 Березня 2019, 11:34
У Ковелі двоє дітей втекли із реабілітаційного центру 3576
У Ковелі двоє дітей втекли із реабілітаційного центру

Ковельські патрульні допомогли двом малолітнім братам, які втекли із реабілітаційного центру та на міжнародній трасі «ловили» авто додому.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Facebook.

«Двоє хлопчиків зупиняють попутні автомобілі на трасі з Ковеля до Луцька, потрібна допомога поліції», – таке повідомлення днями отримали ковельські інспектори.

Поліцейські негайно прибули на об’їзну біля Ковеля, де виявили двох малолітніх дітей та небайдужих громадян, які, помітивши хлопців, повідомили на 102. 

Патрульні поспілкувались з ними та з’ясували, що ті втекли з реабілітаційного центру в Ковелі і направлялись до свого села, що в Ковельському районі, за 50 кілометрів. Один з хлопців був без верхнього одягу.

Інспектори втішили малих, провели профілактичну розмову та переконали, що їм краще повернутись назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують. Коли ж сімейні проблеми залагодяться, вони повернуться додому.

Двоє братів послухали патрульних та повернулись з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали.

«На жаль, хлопці сумують за домом, але там мати зловживає алкоголем, вирішується питання, щоб передати їх батьку. Наразі цим питанням займається підрозділ ювенальної превенції. Окремо дякуємо небайдужим громадянам, які зупинились і викликали поліцію, пригостили дітей смаколиками та потім телефонували й цікавились долею дітей. Брати навіть ризикували потрапити під колеса автомобіля, але, на щастя, цього не сталось. Наразі в центрі вони мають належний догляд», – повідомив інспектор Патрульної поліції Волині Іван.

 


Коментарі
04 Березня 2019, 17:18
Дуже добре їм там було, раз повтікали. Моїми методами виховували...
04 Березня 2019, 18:29
від добра ніхто не втікає
04 Березня 2019, 19:49
ЗА ТАКІ СПРАВИ КЕРІВНИКА ЦЬОГО РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ТРЕБА ПРИТЯГНУТИ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, НАКАЗАТИ. А ЯКБИ З ДІТЬМИ ЩОСЬ СТАЛОСЯ? ЦЕ Ж ДОРОГА. ДЕ ВЛАДА?
04 Березня 2019, 23:40
чому Ви всі такі розумні??? не чуєте дзвін-то не кажіть де він. Вони втікли не з центру, а зі школи, це вчитель мав підняти питання де поділись діти??? А на дітей з центру вчителям школи на чхати, тому не судіть коли не знаєте.Багато дітей так не догляжені вдома як в центрі, ми постійно приходимо з місією, діти отримують належне виховання та відношення, і не треба судити керівника, коли йдуть діти до школи керівник не несе відповідальності за них, коли вони приходять до центру після школи це інша справа. То шановні, будь ласка контролюйте свої дописи "а то такі всі грамотні". А Ви що зробили щоб захистити свою ж дитину??? Не суди - і сам не будеш судимим.
06 Березня 2019, 17:05
Діти втікали, бо не захотіли повертатися у ЦСПРД. Про побиття дітей там, уже публікувалося. Є відомості, що директор Ганулвч затримувалася у нетверезому стані. Чоловік її власник КІНО. Гануліч, ігноруючи конфлікт інтересів, взяла психологом свою маму звільнену за корупційне правопорушення. Є відомості, що разом з Кукукнутим депутатом вони торгують дітьми
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024