Ковельські патрульні почали активніше затримувати дебоширів

04 Березня 2019, 14:54
Ковельські патрульні почали активніше затримувати дебоширів 2385
Ковельські патрульні почали активніше затримувати дебоширів

Ковельські патрульні активно працюють в напрямку охорони публічної безпеки.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Волинській області у Facebok.

Різного віку, в різний період доби, в різних місцях, найпоширеніші з яких – магазини, залізничний вокзал, автостанція, ковельчани та гості міста дозволяють собі вживати нецензурну лайку, з’являтись на людях в стані алкогольного сп’яніння, а також палити сигарети в заборонених місцях і чинити насильство щодо своїх рідних.

«Пора вже недобросовісним ковельчанам звикнути, що описані речі – це неприпустимо, і за це буде заслужена адміністративна відповідальність. Зауважимо, що інспектори проводять посилену превентивну роботу, постійно патрулюючи в місцях масового скупчення людей та виявляючи таких осіб. Ми закликаємо громадян дотримуватись букви Закону і не порушувати!», – кажуть у патрульній службі.

Від початку цього року, за 2 місяці, ковельські патрульні оформили вже 55 протоколів за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), 34 – за ст. 173-2 (домашнє насильство), 187 – за ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

За такі порушення загрожують штрафи, громадські роботи або адміністративні арешти.

Патрульні закликають свідомих ковельчан, в разі виявлення таких осіб, негайно сповіщати службу 102.

 



Коментарі
04 Березня 2019, 23:26
Хай ковельські патрулі хоча б проїжджали біля лохотронів,план би виконали на 1000%.Ну от скажіть невже їх неможна закрити,назавжди!
05 Березня 2019, 08:55
Цеж не ігрові автомати, а компютерні зали...
05 Березня 2019, 10:59
" ...Ми закликаємо громадян дотримуватись букви Закону і не порушувати!», – кажуть у патрульній службі. ..." Подивіться як в місці ПАРКУЮТЬ авто, це ми вам повинні повідомляти ,а ви ТИПУ не бачите, щоб при нагоді цьому "блатному " водію говорили , - ну дивись на тебе написали люди , а ми тут ні причому ... ПОВІДОМЛЯЮ : - на ринку "Привокзалка " в ряду за м'ясним павільйоном під стінами якого торгують "чорнобильською" в'яленою і сухою рибою долі 7 - 10м. продають на розлив "шмурдюк" і сигарети без аксцизу ... Це припините про інше повідомлю !!!!
05 Березня 2019, 18:55
Да комп'ютерні зали.в які, з дому,залежні виносять останні гроші.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024