У Ковелі парафіяни кажуть, ніби батюшки з «московської» церкви отримали дуже великі гроші

05 Березня 2019, 17:58
У Ковелі парафіяни кажуть, ніби батюшки з «московської» церкви отримали дуже великі гроші / Фото ілюстративне 10344
У Ковелі парафіяни кажуть, ніби батюшки з «московської» церкви отримали дуже великі гроші / Фото ілюстративне

Серед ковельчан поширюються розмови про нібито підкуп священиків Московського патріархату.

«Чому ви не напишете, що рускім попам дали по двісті тисяч, а благочинним – по п’ятсот тисяч, щоб вони не переходили в Українську церкву? Попам дали гроші, то вони нізащо не перейдуть! Це так правильно? По Божому?» – запитала журналіста видання Район.Ковель прихожанка храму ПЦУ, пенсіонерка Валентина.

Також ковельчанка стверджує, що гроші давали як по місту, так і по селах.

«Я говорила із священиком, не буду його називати, то він каже, що в СБУ про все це знають, в Луцьку теж люди говорять про підкуп. Гроші получили, то ніби скритно, але нічого не можна утаїти. Тільки прізвища мого, ради Богу, не називайте», – попросила прихожанка.

УПЦ (МП) платить гроші за те, щоб священнослужителі не переходили до Православної церкви України разом з громадами.

Про це повідомив предстоятель ПЦУ Епіфаній, пише Волинь24 з посиланням на BBC-Україна.

«Я вважаю, їм важко здолати певний моральний бар’єр. Якщо вони проповідували до цього часу, що ця структура (УПЦ КП) є неканонічною, неблагодатною, – тобто все те, що пропагувала до цього часу Москва, – то певним священнослужителям дуже складно переступити цю межу, прийняти цю реальність.

Зараз в їхні мізки знову вкладають, що після виборів прийде проросійський кандидат, і все повернеться назад.

І зараз є реальні докази того, що вони навіть фінансово підтримують таких священнослужителів: якщо він не переходить разом з громадою, то він отримує повне фінансове забезпечення», – сказав він.

Епіфаній заявив, що суми називати не буде, але факт підкупу існує.

«Я не буду називати суму, але, я думаю, це правдива інформація, – що вони мотивують таким чином священнослужителів не переходити до ПЦУ разом із громадою», – сказав він.

 

Коментарі
05 Березня 2019, 20:23
Скрєпи руського міра без підкупу не тримаються.
05 Березня 2019, 20:31
Куди вони дінуться! пропють гроші і в ПЕЦУ полізуть. В Расеї в них таких приходів не буде і поститися там будуть роками!
05 Березня 2019, 20:33
Якщо ви хочете :<br/>Руского міра <br/>Руского попа <br/>Руского язіка <br/>Рускої церкви <br/>Рускої війни <br/>Рускої перемоги <br/>Рускої ідеології <br/>Руского занечищення <br/>Рускої ненависті <br/>Руских політиків <br/>Руского єхидства <br/>—ВИ НЕ УКРАЇНЕЦЬ
05 Березня 2019, 20:39
Якщо ви хочете :<br/>Руского міра <br/>Руского попа <br/>Руского язіка <br/>Руского єхидства <br/>Рускої ненависті <br/>Руского занечищення<br/>Рускої церкви <br/>Руских політиків<br/>Рускої ідеології <br/>Рускої війни <br/>Рускої перемоги<br/>—ВИ НЕ УКРАЇНЕЦЬ
05 Березня 2019, 20:39
Взагалі знахабніли пцушники ,вже старими методами діють .Збрехав ,а всі повелись .Яка церква,такий і предстоятель брехун на брехунові !!!
05 Березня 2019, 20:47
то нехай покаже реальні докази що це правда,може інші побачать та скоріше переходитимуть туди де неберуть грошей<br/>мені навпаки відомі факти про священиків Київського Патріархату,які відмовилися служити на парафії ,яка перейшла в ПЦУ,бо дуже мала зарплата...і це реальна правда
05 Березня 2019, 21:08
Я чув, що священникам, які перейшли у ПЦУ заплатили по пятсот тис.грн.
05 Березня 2019, 21:15
Не партеся, то я заплатив сайту, щоб кинули сюди цю новину. У нас ціла канцелярія такі &quot;новини&quot; штампує, так що начувайтеся.Бгг.
05 Березня 2019, 21:31
Люди схаменітьсяв , вже політики всі родини пересварили .Вже брати з сестрами і батьками не розмовляють хто з Криму з Донецька в кожного своя правда .Люди чубляться а політики свою роботу роблять ціни піднімають церкви рушать .Скоро за повітря налог будемо платити.
05 Березня 2019, 21:46
Дайте грошей побільше благочинному Чубишу з другого Ковеля, йому все мало...
05 Березня 2019, 22:04
Чубиш не благочинний ще з 2012 року. Йди похмелися.))))
05 Березня 2019, 22:36
Бандерівська бидлота за все відповість. За той юєспрєдєл, що коїть, будуть ті бандерівські наволочі гнити у своїх СЦУшних підпіллях.
05 Березня 2019, 22:43
Гроші реально московські прихвостні отримали,правда не всі.Попам із Ковеля платили через збер банк Росії ще до створення ПЦУ на номерні карточки. Після створення Української церкви і отримання Томосу особисто владика Володимир розвозив їм гроші.Всі настоятелі московських церков Ковеля отримали і деякі сільські попи.Суми від 200 до 500 тис. Деякі в доларовому еквіваленті. Про це під шафе один із батюшок розказав.
05 Березня 2019, 22:51
Не сци козломордий, а то від жовчі вже і букви поперепутував.Так хочеться відмазати козломордих викиднів у рясах. Так вот, козлятина заточена під путіна, московські попи то бабки взяли - а ватніки гавкають,що і їм Новінський не дав.Козломорді собаки,такі як ти, жруть тільки огризки із столів своїх господарів.
05 Березня 2019, 22:57
Чубиш міцний московській піп<br/>Гарний адміністратор<br/>Вмілий маніпулятор і провокатор<br/>І на жаль з таким набором чеснот ніколи не перейде до ПЦУ<br/>Має стабільну паству напрацьовану роками вистачить і младобатюшке<br/>А новостворена ПЦУ-на жаль як і все в Украіні<br/>Не до рук -----------то гірше за валянок<br/>Отак то брати і живемо <br/>Скоро в призиденти замість титулованого злодія виберемо ліцедія <br/>Бо дуже він нам до вподоби-та і запьємо Украіну джерельною водичкою<br/>А в мене таке враження що більшості все це глибоко кудись ПЦУ УКРАІНА ГРОМАДЯНСТВО<br/>На разі будьте всі здорові<br/>СЛАВА БОГУ
05 Березня 2019, 23:00
Парафіяни кажуть... Багато хто що каже, порох так той взагалі бреше не замовкаючи, і Юлька за ним. Одні лиш нацики не брешуть, бо мізків для цього не хватає, зате гавкають, як шакали.
05 Березня 2019, 23:03
В Доротищах привселюдно питалися священика чи брав 200 тис.гривень каже не брав, але коли сказали шоб заприсягнувся то зразу відмовтвся і заїкатись став.
05 Березня 2019, 23:03
В Доротищах привселюдно питалися священика чи брав 200 тис.гривень каже не брав, але коли сказали шоб заприсягнувся то зразу відмовтвся і заїкатись став.
05 Березня 2019, 23:41
Чубич затятий москаль і провокатор це правда,але справа не в ньому - а у тих фанатичних ватніках заточених під путіні що ходять у Троїцьку церкву.Якби туди ходили Українці то аж би засмерділо за ним.А в Українській церкві таких гандонів не потрібно.
05 Березня 2019, 23:43
Я взяв би <br/>Сільські священники дуже не багаті люди<br/>У всіх дітки жружини старі батьки<br/>А поклястись на БІБЛІІ якщо хоч трошки віриш страшно
05 Березня 2019, 23:44
А таки сучари гроші брали.
05 Березня 2019, 23:56
А ти своєї дівки спитай, чи в рот брала, і застав заприсягтися. А потім вона тебе спитає, чи ти підар. Ти точно не заприсягнешся.
06 Березня 2019, 00:18
А ваша прихожанка пенсіонерка Валентина часом не з дурдому втекла? Ви ще з Вариком, який Ковелем ходить і пляшки збирає, поспілкуйтеся. Він вам таких кошелів наплете, що вийде, що ви самі мільйон взяли.
06 Березня 2019, 00:18
Нарешті дно пробили. В помиях живете і з них харчуєтеся, то не діліться з іншими людьми розповідаючи що смачно. Якщо знайшли інформатора діліться з ЗБУ такою на Вашу думку &quot;сенсацією&quot; нехай злочинців накажуть. Та нажаль, справжньої правдивої журналістики Ви не знаєте, тому і закидаєте фейки і домисли людини віртуальної реальності. Смачного Вам, &quot;журналістам&quot;!!!бо на тому дні якому ви знаходитесь Вам не відомі факти і журналістські розслідування. <br/>Як то кажуть в місті пукнув а в селі казали що обкакався!
06 Березня 2019, 00:20
Свинориле, ти сам вже букви плутаєш, за пітрошенком підгавкуючи. Дивися, бр розмовляти розучишся, гавкаючи.
06 Березня 2019, 00:31
А що сьогодні твій барига з томосом не приїхав в Ковель? Всрався?
06 Березня 2019, 00:31
Клялися вже політики на майдані що винних накажуть, і жити стане краще - по факту розслідують і досі результату немає, по селах люди не живуть а виживають напевно &quot;рука Москви&quot;. Натомість в змі компромати перед виборами зливають про те як на армії наживаються. А для людей щоб владі запитання не ставили, кусок томосу кинули гризіться один з одним. В цивілізованій країні де верховенство права діє, держава соціальні питання вирішує і піклується як людей різних інтересів об'єднати і тим силу держави показати, а не як молитися і яку віру сповідувати.
06 Березня 2019, 00:31
Клялися вже політики на майдані що винних накажуть, і жити стане краще - по факту розслідують і досі результату немає, по селах люди не живуть а виживають напевно &quot;рука Москви&quot;. Натомість в змі компромати перед виборами зливають про те як на армії наживаються. А для людей щоб владі запитання не ставили, кусок томосу кинули гризіться один з одним. В цивілізованій країні де верховенство права діє, держава соціальні питання вирішує і піклується як людей різних інтересів об'єднати і тим силу держави показати, а не як молитися і яку віру сповідувати.
06 Березня 2019, 00:40
Походу район таке &quot;змі&quot; яке рейтингу немає що навіть для коментарів не потрібно реєструватися, легше брудом поливати і відповідальність не нести. Бо якби реєстрація до прикладу через фейсбук була то такого поносу словесного не писали. Хоча який фейк такі і коментарі. Вітаю журналістів з пробитим дном!!! Досягнення велике.
06 Березня 2019, 00:47
Приєднуюсь до вітань! &quot;ДНО&quot;
06 Березня 2019, 00:49
Скільки в Стамбулі взяли, щоб Томос дати, та дим весь православний світ дзвивувати чому не пишите? То ж не за цукерки Рошен Томос аж два рази підписувати возили, певно що перший раз було мало, треба було що другий раз документи підписувати тому синоду. То скільки грошей з бюджету пішло чи на поїздку Порошенко та команди у Стамбул, чи на Томос - тури, до речі скільки коштувало бюджетників з Ковеля на зустріч Порошенко в Луцьк відправити!?
06 Березня 2019, 00:54
Ти дивись як москальня розгавкалась! Такі рило в пуху! Бабки сукі кацапські таки взяли!
06 Березня 2019, 00:59
Це ви викидні у рясах на дні, бо баригами поставали.Все вам мало &quot;праведники&quot;.
06 Березня 2019, 01:03
Молодець, лягай спати, сьогодні свою кістку чесно заслужив. Завтра отримаєш нові вказівки.
06 Березня 2019, 01:06
А що не має де взяти? Барига цигарковий в мацкве заробив,то і ділиться Кірюша!
06 Березня 2019, 01:09
Завтра замутим з новину, що священики УПЦ роспинають дітей а потім їдять їх.
06 Березня 2019, 01:16
Ти щось козломордий переплутав.Про розіпятого мальчіка і поїдання младенців твої ольгінці кісєльовські з ДНР писали. А козлячі викидні у рясах поставали баригами! А ви ватні &quot;парафіяни&quot; заточені під путіна їм побільше носіть бабла.
06 Березня 2019, 02:23
Не діліться обсером бо ви на дні вам в тому і валятися!!!
06 Березня 2019, 03:39
Вже не знають що і придумати ) вже за те що не предав Бога і свій народ то тобі гроші заплатили. Я думаю ті священики які перейшли в ПЦУ то їм заплатив порох Драбинко, Симеон,
06 Березня 2019, 03:41
Взагалі є премія від уряду і президента священикам які перейшли в ПЦУ.
06 Березня 2019, 03:42
От хто за гроші переходить)))
06 Березня 2019, 08:22
Запрошую всіх до себе
06 Березня 2019, 09:02
Ти що на начальство бочку котиш, дрищ?<br/>Стулки пельку, бо не дам зарплати.
06 Березня 2019, 11:08
&quot;Я говорила із священиком, не буду його називати, Тільки прізвища мого, ради Богу, не називайте&quot;. Якщо даєте новину, то давайте реальні докази і прізвища, а не &quot;одна бабця говорила&quot;. А от те, що адмінресурс активно задіюється для допомоги переходу в ПСЦУ - то реальні факти. І є реальні прізвища.
06 Березня 2019, 11:34
Так ви з секельова і соловйоба приклад берете і такі ж фейки кидаєте в народ. Вже сайт так засрався жовтизною, що далі нема куди.Ганьба вам.
06 Березня 2019, 11:37
Козломорді викидні у рясах ну як же ви будете у брехні вести за собою своє ватне стадо заточене під Путіна,коли не можете правду сказати людям.Ну взяли гроші - взяли,чого спригувати на Українську церкву і Українських священників. Розпочинається піст,а ви із своїм грошовим болотом приступаєте до Святого.Покайтесь скотиняки! А своїм козломордим тузікам,які гавкають тут за вас,можете і дальше всяку байду гнати,вони ж у вас фанатики Руцкаго міра.
06 Березня 2019, 11:47
Путін видав указ що у всіх церквах УПЦ МП мирувати не хрестиками, а малювати миром зірочки пятиконечні на лобі.Щоби своїх відрізняти.
06 Березня 2019, 11:54
Московські попи продали Україну Путіну.Анафема Вам тимчасово не вмершим зрадникам
06 Березня 2019, 11:57
Броїлу пообіцяли посаду в новій адміністації коли на виборах переможуть московіти
06 Березня 2019, 12:00
Хористам в соборі теж дещо перепало з панського столу
06 Березня 2019, 12:16
Краще б ви всі людьми були ніж отак сратись через тупих провокаторів. Адекватним людям треба докази. Тоді робити висновки. Так нам ніколи не стати європейцями, бо виглядає це як стадо.
06 Березня 2019, 12:22
Хіба московія може бути європейською
06 Березня 2019, 12:25
Після мирування московські попи забороняють три дні витирати намальовані зірки на лобі.
06 Березня 2019, 12:27
То може щоби добре було поцілити
06 Березня 2019, 12:31
Цікаво на що потратять своїх тридцять срібняків московські попи.Мабуть підуть в Классік
06 Березня 2019, 12:36
Московським батюшкам в строгий піст Кирило дозволив нежирну свининку приготовлену на олійках...
06 Березня 2019, 12:38
Олія обовязково має бути рафінована і мясо першої свіжості-так матушка казали,інакше гріх
06 Березня 2019, 12:38
Невже ще якась тверезомисляча людина може повірити в такі нісенітниці!!!
06 Березня 2019, 12:40
Це той Кирило-Гундяєв всія московії, що торгує цигарками і спиртом
06 Березня 2019, 12:45
ЦІ МОСКОВСЬКІ ПОПИ ТАКІ ВСІ ВПАСЕНІ, ВИДКО ЖЕРУТЬ КОВБАСКУ ПХАНУ ПАЛЬЦЕМ І В СТРОГИЙ ПІСТ
06 Березня 2019, 12:49
Які ваші московські пастори кінчені-горіти їм в пеклі
06 Березня 2019, 12:50
Вони і дівок по машинам совають круглий рік
06 Березня 2019, 12:55
Так дівки і свининка в піст в новітньому церковному уставі прописані ,так що все по законам божим.
06 Березня 2019, 13:05
Сучасна російська церква прогресивна та реформована.Мають в соборах поставити лавки для сидіння під час служби
06 Березня 2019, 13:07
Господи помилуй.Господи помилуй.Господи помилуй.Та спаси від кремлівських сатаністів в рясах.
06 Березня 2019, 13:48
Не сайт, а помийна яма і збіговисько ідіотів. Бридко заходити сюди і читати коментарі різних недороблених створінь. І такі хочуть жити, як в Європі...... В сраці ви будете. В повній сраці, долбойоби кончені. Бувайте
06 Березня 2019, 13:54
Ви хоч Богу молитесь, якому небуть ?
06 Березня 2019, 14:02
Проктолог тобі козломорде створіння бачу не допоміг. Все в тебе в сраці... Перший ідіот і долбойоб на цьому сайті це КОЗЛОМОРДИЙ. Тобі козлятина щось пороблено і задавнено. Сходи придур до прозорлівого Олександра - може відробить.
06 Березня 2019, 15:16
Я Бачу ви себе також поставили в число <br/>Г О Л О В Н О Г О НЕДОРОБЛЕНОГО СТВОРІННЯ,бо ж ви ж і коментуєте. <br/>Поважаю самокритику ,але це вже занадто коли ви себе характеризуєте ІДІОТОМ.<br/>Звільніться від проМоЦьковськоі отрути і вам усім буде полегшення . <br/>А попи МоЦьковсі на дівок мають повне право ,але лише щоб були пісними ,тобто не жирними. <br/>Отаке життя..
06 Березня 2019, 16:29
А що, модераторів та адміна тут репресовали?<br/>НАТУРАЛЬНИЙ ДУРДОМ!!!
06 Березня 2019, 17:57
Сину мій, не ганьби нашу нову церкву, розмовляй людською мовою а не свинячим хрюканням. Прийдеш до мене на сповідь, я тобі гріхи відпущу.
06 Березня 2019, 19:23
Путін виділив пять міліонів-перший транш для підтримки УПЦ МП-після виборів ще обіцяв
06 Березня 2019, 19:24
Казала моя бабця як віриш не потрібно йти до церкви .Господь тебе почує і вдома.
06 Березня 2019, 19:33
Москалі нічого спільного з Богом не мають
06 Березня 2019, 22:38
Путін мріє напасти на Україну виношує плани з московськими ручними попами .Потрібно приймати міри
06 Березня 2019, 22:39
Може відразу до стінки...
06 Березня 2019, 22:50
І бажано до кремльовської...
07 Березня 2019, 00:11
та там всі вакантні місця для бандерівців та їм співчуваючим вже заброньовано. Хіба котрісь здохнуть, то місця звільняться.
07 Березня 2019, 01:08
Вся кремлівсько путінська гидота після виборів поїде безкоштовно на свої рідні Соловки за зраду Батьківщини.
07 Березня 2019, 01:10
Кожен путінський піп є свідомим зрадником і ворогом України
07 Березня 2019, 01:13
Всі московські попи отримали особисті інструкції від Путіна на рахунок диверсій проти державності
07 Березня 2019, 01:19
Як ці гидотні путінсько-гундяєвські хробаки в рясах можуть дивитись українцям у вічі і по Кисельову брехати.Відпрацьовуючи 30 срібників по курсу в рублях
07 Березня 2019, 01:21
Москальські попи присягали на вірність Путлеру
07 Березня 2019, 01:37
Підкажіть, куди прийти за грошима? І чи на матушку теж полагається?
07 Березня 2019, 02:45
Звільніться люди добрі і всі інші від ПутіноГундяєвськоі сектоскопіі. <br/>Вона вас до добра не доведе. <br/>І навіть аналіз поставить невірний. <br/>Бо ж ви самі себе не можете оцінити хто ви є коли живучи в Україні всім єством працюєте на Агресора..<br/>Ніяка скопія на вірність Рускому міру вам просто так не минеться. <br/>Вже такий сморід від РЦ препаратів і від тих хто цього обколовся,що на відстані і в любому кометні вас видає.. <br/>Фуууууу як бридко від ПутіноГундяєвськоі терапії і від тих хто її пройшов ..
07 Березня 2019, 09:12
В НАС ЗАЛИШИТЬСЯ ТОЙ САМИЙ ГОЛОВНОКОНДУВАЧ ЯК БИ СВИНЯЧИЙ РУСЬКИЙ МІР В РІЗНИХ ПОДОБІЯХ НЕ ЛІЗ І З ШКІРИ І В ЯКУ РЯСУ НЕ РЯДИВСЯ.А тому як мінімум не є розумним загравати з адептами руського міру...Навіть за великі гроші
07 Березня 2019, 09:19
То може ідіотам з руського міру зірки червоним мирувати-малювати на лобі.Вже варто якось систематизувати.
07 Березня 2019, 11:40
Правильно, давно пора речі називати своїми іменами, нащо таїтися. Гітлер євреїв містив, ви - москалів. Але не забудьте, чим він кінчив
07 Березня 2019, 11:45
Та ви і так помічені гімном рускаго міра.
07 Березня 2019, 11:54
На кордоні зібрані відбірні ударні наступальні сили ворога.Путін тільки з добром та любовю це робить ,а ви гниди руського міру відкриваєте свої смердючі пащеки разом з кремлівськими попами, зазиваєте руський мір та війну на наші терена.Бог таки вас покарає за ваше лицемірство.
07 Березня 2019, 11:59
Щось бог кацапії Путін не дуже сжожий на Бога істинного та і у вірі москальській істини немає, тільки одна брехня .
07 Березня 2019, 12:24
Коли бачу адепта руського міра виникає непереборне бажання кинути цеглика в харю
07 Березня 2019, 12:47
Все правильно ворога потрібно знати в обличчя.ЇХНІ БАТЮШКИ ПРАВИЛЬНО МИРУЮТЬ ЧЕРВОНИМИ ЗІРКАМИ.
07 Березня 2019, 12:49
Це ж скільки ворогів державності роплодилося у рясах від руського міра
07 Березня 2019, 13:06
Діти мої, беріть в руки &quot;болгарки&quot;, і пиляйте все, що трапиться на очі.Я вас благословляю!
07 Березня 2019, 13:16
Краще беріть у руки ружжо,як Жидичинській піп і будете адаптами мацковії. І ще просіть у Новінського бабла -і отримаєте.Бо вам все мало
07 Березня 2019, 14:06
Там хтось хоче, щоб головнокомандувач той самий лишився.<br/> Може, всі проблеми якраз через те, що він постійно бухий і йому вигідно косити бабло на продажі війську іржавих банок та мінометів, які вбивають власних солдат, наших хлопців?
07 Березня 2019, 16:48
Сину мій, не гнівайся.Гнів - то не гоже для християнина. Прийдеш до мене, я тебе втішу, подарую тобі нову &quot;болгарку&quot;.
07 Березня 2019, 17:34
Це тільки в московії замість хреста зірочки малюють.Коли вже ця путінська секта скресне з наших терен
07 Березня 2019, 18:42
Благословляю кожному московському попу по гвинтівці. Отаманом - жидичинській піп - стрелок. А козломордим ватнікам - по копню в сраку , бо він це місце дуже любить.
07 Березня 2019, 19:16
А ЧОМУ НА ТЕЛЕБАЧЕННІ ПУТІНСЬКІ КАНАЛИ КАЖУТЬ УПЦ І СОРОМЯЗЛИВО ОПУСКАЮТЬ МП.Московія не в тренді.Чи може Путлеру вашому царю батюшці прийде триндець.Гей товорищі московські попи...
07 Березня 2019, 19:19
Коли відкриють полювання на адептів руського міра
07 Березня 2019, 22:28
Воцерковляни люди московської церкви в один голос твердять, спираючись на літературу яку розповсюджують їхні церкви, що України як держави ніколи не було і це штучно створена країна. Виникає питання чому вони свою церкау називають українською .
08 Березня 2019, 01:43
Для Бога нема національностей, і кольору шкіри. Чи ти москаль чи бандера чи мадяр Вибирати куди ходити чи в УПЦ чи ПЦУ свідомий вибір кожного . А то тут пробандерівські ПЦУшнки хамлять і поливають брудом віруючих людей. Не лізьте куди вам не треба .
08 Березня 2019, 06:17
Всі самі віруючі в на шій церкві в сама істинна віра
08 Березня 2019, 06:23
Московський мір який представляють кремлівські попи отримав циркуляр від Путіна знищити державність з середини країни ,що адепти руського міру втілюють в життя.<br/>Щоби ви повиздихали разом з Путіним...
08 Березня 2019, 09:23
ХОРОШИЙ МОСКАЛЬ МЕРТВИЙ МОСКАЛЬ
08 Березня 2019, 09:24
Вони ще надіються що Однорука відьма їм повідробляє
08 Березня 2019, 10:18
Бандера для тебе національність? Ти тупорила істота.
08 Березня 2019, 11:50
Як це гидко товаріші москалі в рясах-горіти вам в пеклі разом з путінськими рублями
08 Березня 2019, 11:54
Як бачу скотину від руського міра так і тягнеться рука до цеглика так хочеться кремлівську худобу мордою в поребрик
08 Березня 2019, 11:59
Все що має закомуфльоване відношення до руського міру і несе путінські ідеї дружби та миру в уяві московіта це гради та смерчі, має бути знищене на наших теренах
08 Березня 2019, 12:01
Всім адептам руського міру в рясах квитки на московський потяг
09 Березня 2019, 12:58
Де мої гроші? Чому мені ніхто нічого не дав?)))) <br/>Думеня думає, а дурні українці ведуться! <br/>А суми які... 500 тис, 200 тис... <br/>Люди!?де ваша клепка? <br/>Невже у вас немає вже звивин у голові?
10 Березня 2019, 09:38
Пізно проснувся козломордий, твої колеги забрали всі гроші.Для тебе залишився квиток на расєю.
10 Березня 2019, 12:17
А я получил от Путина премию.Вова Путин еще обещал после победы русского мира
10 Березня 2019, 15:22
Але й сука путінська як і всі кремлівські попи
13 Березня 2019, 15:53
Хворі на всю голову
13 Березня 2019, 15:54
Хворі на всю голову. Безумні. Не знають, що говорять.
14 Березня 2019, 04:16
я хотів почитати вечірні молитви ,та чорти підсунули інтернет , сижу читаю коментарі. Грішник я ,каюсь .
18 Березня 2019, 15:56
Люди що публікують такі статті гірші за базарних баб. Хтось каже... хтось чув...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024