Жителі Ковельщини отримали нагороди від голови Волинської ОДА

07 Березня 2019, 16:56
Жителі Ковельщини отримали нагороди від голови Волинської ОДА 3298
Жителі Ковельщини отримали нагороди від голови Волинської ОДА

Олександр Савченко вручив державні нагороди волинянам.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Колегія обласної державної адміністрації, що відбулася 7 березня, розпочалася з нагородження волинян державними нагородами. Зокрема, вручив їх голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Указом Президента України за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, плідну громадську та волонтерську діяльність нагороджено орденом «За мужність» III ступеня Вікторію Романчук – учасницю Революції Гідності з міста Ківерці.

Окрім того, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 27-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року нагородили орденом княгині Ольги ІІ ступеня Галину Микитюк – голову Волинської обласної організації Профспілки  працівників соціальної сфери України та присвоїли почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» Володимиру Барану – професору, завідувачу кафедри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, докторові історичних наук.

За добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» волонтерів:

Василя Пристайчука – смт Торчин.

Та членів громадської організації «Військові капелани Волині»:

Станіслава Беспалова – місто Ковель;

Валерія Владику – село Сьомаки Луцького району;  

Олександра Добровольського – село Кричевичі Ковельського району;

Сергія Коця – село Рованці Луцького району;

Віктора Ліпчика – село Хорохорин Луцького району;         

Володимира Присяжнюка – село Гірка Полонка Луцького району;

Євгена Рудя – село Сокиричі Ківерцівського району;   

Романа Скірака – смт Шацьк;

Володимира Труша – місто Луцьк.

Поруч із тим, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів України Інну Самолюк – начальницю Ковельського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області.                  

Також за особистий вагомий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і сорту, високий професіоналізм та значні трудові досягнення оголосили подяку Прем’єр-міністра України Юлії Семко – тренерові-викладачу з боксу Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи.

«Приємно вручати нагороди волинянам, які дійсно працюють на благо та для розбудови Волині», – резюмував Олександр Ілліч.

 












Коментарі
07 Березня 2019, 20:21
Дуже хочеться знати, за що саме (конкретно) присвоїли почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України». Що видатного в науці та техніці здійснила особа, щоб стати "заслуженою"?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024