Хор ветеранів війни та праці «Червона калина» відзначив 35 річницю

12 Березня 2019, 10:47
Хор ветеранів війни та праці «Червона калина» відзначив 35 річницю 4271
Хор ветеранів війни та праці «Червона калина» відзначив 35 річницю

Народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Червона калина» Голобського будинку мистецтв відзначає 35-річний ювілей. З нагоди значимої для громади події у центральному закладі культури Голобської ОТГ відбулися урочистості та святковий концерт на честь ювілярів.

Про це повідомляється на сайті Голобської громади.

Перший, прем,єрний, виступ хору «Червона гвоздика» відбувся 16 березня 1984 року. Про цю та інші пам,ятні події в житті колективу розповіла одна з ініціаторів його створення – голова районної організації ветеранів Валентина Січкар. Ілюстрували розповідь Валентини Володимирівни архівні фото на слайдах. 

Аматорів сцени привітав Голобський селищний голова Сергій Гарбарук. Сергій Володимирович зазначив, що хор є одним із впізанаваних колективів громади, а енергійність й активність його учасників варті наслідування.

Присутній на заході голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак укотре підтвердив, що не зважаючи на реформу децентралізації небайдужий до подій громад району та його мешканців та засвідчив особисту шану й повагу ветеранам.

Ювіляри приймали вітання, подяки та подарунки від голови обласної організації ветеранів України Олександра Булавіна, начальника відділу культури Ковельської РДА Тетяни Матяшук, молодіжного хору Свято-Георгіївського храму та його настоятеля архімандрита Ніфонта, отця Андрія Сеха – від імені релігійної громади Петро-Павлівського храму.

Під час заходу винуватці свята та глядачі насолоджувалися виступами творчих колективів та окремих виконавців Голобського будинку мистецтв, будинку культури села Поповичі, викладачів та учнів дитячої музичної школи. Особливі емоції викликали віршовані вітання вихованців дошкільного закладу та учнів місцевої школи, сучасний танець у виконанні дитячого колективу «Сонечко». Проте, справжні овації викликав спів ветеранів.

 

















Коментарі
13 Березня 2019, 09:15
А що в Голобах ще москалі є? Бачу Ніфонт сидить.Ужас . Москаль ще є .це така гнида проросійська.лицимір. І Гарбарук стоїть...ще одне гнида...о...і Козак ...свята трійця.Капець...ото угораю ...
13 Березня 2019, 18:49
Долбодятел......он есть
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024