У Ковелі затримали чоловіка, який побив товариша до смерті

12 Березня 2019, 11:09
У Ковелі затримали чоловіка, який побив товариша до смерті  / Фото ілюстративне 3995
У Ковелі затримали чоловіка, який побив товариша до смерті / Фото ілюстративне

У Ковелі поліцейські оперативно встановили особу 43-річного зловмисника, який у неділю ввечері до смерті побив свого товариша. 

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

11 березня ковельчанка повідомила поліцейських про те, що вдома вона виявила тіло чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили особу 43-річного зловмисника, причетного до скоєння злочину. Поліцейські з’ясували, що подія трапилась напередодні, у квартирі заявниці. Під час  спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла суперечка внаслідок якої 43-річний зловмисник спричинив тілесні ушкодження потерпілому, котрі призвели до смерті  58-річного чоловіка. До слова, обидва були без постійного місця проживання.

Кривдника затримали в порядку статті 208 КПК України, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 ( Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до десяти років. Триває слідство. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024