Директорка Ковельської станції юних натуралістів отримала освітню відзнаку

13 Березня 2019, 11:53
Віра Бобчук з Лілією Гриневич 2025
Віра Бобчук з Лілією Гриневич

Ковельські педагоги взяли участь у зустрічі з міністром освіти і науки України Лілією Гриневич, яка відбулася у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Зустріч відбулася 11 березня.

Під час заходу освітяни Волині отримали відомчі грамоти та подяки. Зокрема, директорці Ковельської станції юних натуралістів Вірі Бобчук міністерка вручила нагрудний знак «Василь Сухомлинський». Цієї нагороди Віра Тимофіївна удостоєна за високі професійні досягнення, наполегливу багаторічну працю у сфері позашкільної освіти .

Понад дванадцять років Віра Бобчук очолює єдиний в області освітній заклад еколого-натуралістичного спрямування, який понад 40 років діє на базі школи №7. Заняття в різноманітних гуртках тут відвідують понад 400 юних ковельчан. Досвід Ковельської станції юних натуралістів переймають колеги освітян з усієї країни.

Високі результати показують його вихованці у конкурсах обласного та всеукраїнського рівнів. Успішна участь юннатів в акціях: «Парад квітів біля школи», «Дослідницький марафон», «Юннатівський зеленбуд», «Посади і збережи дерево», конкурсах: «Юний селекціонер», «Вчимося заповідувати», «Галерея кімнатних рослин», «Юний дослідник», «В об’єктиві натураліста», «Ліси для нащадків», «Птах року», «Вода – джерело життя». «День рослин», «Секрети Великоднього хліба» «Новорічний  подарунок», про що свідчать нагороди. 

 



Коментарі
13 Березня 2019, 14:19
Щиро дякуємо за Вашу працю та виховання молоді. Ви робите дуже добру та важливу справу. Здоров'я,сил та успіхів Вам.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром