Як ковельські педагоги переймали досвід польських колег

17 Березня 2019, 10:42
Ковельські педагоги переймали досвід польських колег 3306
Ковельські педагоги переймали досвід польських колег

Делегація директорів навчальних закладів Ковеля перебували на стажуванні у Варшаві у рамках міжнародної освітньої програми «Еразмус+».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Освітня Програма передбачає співпрацю ковельських педагогів з Академією економіко-гуманістичною у Варшаві та Таврійським національним університетом імені В.І.Вернадського.

Ковельчани вивчали методику написання проектів, мали можливість прослухати лекції науковця, офіційного координатора заходу з української сторони Василя Байцима. Ознайомились з досвідом роботи польських колег під час презентації діяльності директора освітнього товариства «Vizja» (приватний заклад освіти в передмісті Варшави) Міхала Ольчака та у ході безпосереднього візиту до цієї приватної школи. 

Оглянули будівництво ще одного корпусу Академії, що проходить згідно з європейськими стандартами та в рамках міжнародного проекту. У приміщенні нової будівлі, площею понад 30 тисяч метрів квадратних,  буде розташована філія освітнього товариства «Vizja», де учні будуть готуватись до здобуття професій під час продовження навчання в Академії.

Усі учасники ковельської делегації отримали сертифікати від ректора Академії Марії Сєрпінської та обговорили напрями майбутньої спільної діяльності з польськими колегами. Пріоритетним напрямками співпраці освітяни називають підвищення комунікації учнів українських та польських закладів освіти, а також реалізація нових спільних освітніх проектів.  

Довідково: «Еразмус+» – це програма Європейського Союзу, що підтримує стратегічні та інші напрямки співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки молоді.  Разом з понад 150 країнами світу Україна є партнером Програми.  

 






Коментарі
17 Березня 2019, 21:51
А Пакємон,чи то Пікінес,теж директор школи??!Йому теж довідку видали.(фото 3)Ото чувак.За все і скрізь вспіває.Схоже він з тих,кому одного удара до майстра спорту не вистачило.А то б і майстром був би.
19 Березня 2019, 01:45
Ти, дятел скажений, це директор 9-ї школи, нормальний мужик. В тебе манія якась, чи ти дрочиш на Пікінеса свого, довбень
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром