У Ковелі реконструюють вулицю Мічуріна

17 Березня 2019, 15:00
У Ковелі реконструюють вулицю Мічуріна 4951
У Ковелі реконструюють вулицю Мічуріна

На вулиці Мічуріна у Ковелі проводять капітальний ремонт.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради. 

Зазначається, що через обмеженість фінансових ресурсів, капітальний ремонт вулиці Мічуріна запланували виконати за три роки у кілька етапів. Торік тут здійснили роботи з водовідведення, сплановали першу чергу будівницва.  Для реконструкції дорожнього полотна та влаштування тротуарів обрали бруківку.  Адже він має ряд переваг у порівнянні з іншими видами покриттів — довговічність, не затримує опадів, престижний вигляд. Крім цього, бруківка при будівництві доріг не вимагає використання спеціальної великогабаритної техніки.

На вулиці Мічуріна працює бригада ТОВ «ВИШКІВ БРУК». Майстер Володимир Кирилюк каже, що вони готують основу для вкладання бруківки — засипається пісок, щебінь, все це вирівнюється і утрамбовується, що є важливою частиною технологічного процесу.

Заступник міського голови Андрій Товстига запевняє, що у нинішньому році зроблять будівництво першої черги – від вулиці Театральної до прибудинкових територій. Та другої — до дитсадка №3.

Кошти на це в міському бюджеті передбачили — 1 мільйон 420 тисяч гривень.

У 2020 році роботи на цій вулиці продовжать.

 






Коментарі
17 Березня 2019, 20:27
Це є добра справа.
17 Березня 2019, 21:10
Якщо Товстига там контролює, то значить що відкат там не малий.
19 Березня 2019, 02:55
Шановні писарі комеетарів!! Безглуздя це біда, те що ви тут пишите про відкати якісь це маразм, кожний відповідає за своі вчинки . А на рахунок Товстиги то повірте, до кожноі людини можна причепитись за щось, але я знаю Товстигу як виховану толерантну і порядочну людину!!! Хотів би бачити його міським головою, хазяйський мужик просто сказати!!!
19 Березня 2019, 16:22
Гляньте на вулицю що реконструювали між володимирською та 40 річчя перемоги. там вже колійки на бруківці від калясок. І то нічого що шви між бруківкою в палець завширшки. Там де товстига світиця там роблять аби кошти освоїти. про довговічність ніхто не думає. Якщо товстига стане міським головою це буде те саме що самчук менший став нащадком бізнесу на благодійній касі. товстига це учень Кіндера .. Так що старі схеми будуть працівати як і раніше. Сцена чого варта . Ще не побудували вже цвіта та валиця.
19 Березня 2019, 16:28
У центрі міста теж довговічна бруківка?????? І авто там не їздять. У нас тільки ДОВГОВІЧНА КОРУПЦІЯ!!!!!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром