Волинська медійниця «проїхалася» по «Аверсу» за сюжет про візит Порошенка до Ковеля

20 Березня 2019, 14:08
Волинська медійниця «проїхалася» по «Аверсу» за сюжет про візит Порошенка до Ковеля (ВІДЕО) 6041
Волинська медійниця «проїхалася» по «Аверсу» за сюжет про візит Порошенка до Ковеля (ВІДЕО)

Одіозний волинський телеканал звинуватили у поширенні брехні про приїзд Президента України Петра Порошенка до Ковеля.

У своєму відеоблозі на Facebook працівниця відділу інформаційної політики Волинської обласної державної адміністрації Katya Pavlova детально проаналізувала телесюжет «Аверсу» і спростувала фейки.

За її словами, журналістка Наталка Поліщук поширила брехню про «паралізоване місто», «брутальних силовиків», «кількагодинні очікування на гаранта».

«Я була в Ковелі в той день, як і десятки інших журналістів, як тисячі громадян, і всі ми бачили, що в центр міста можна було і пройти, і проїхати. Вільний прохід пішоходів по вул. 1-го Грудня та паралельній вулиці. Вільний проїзд по вул. Грушевського. Вільний проїзд по вул. Незалежності аж до повороту на вул. Олени Пчілки. Від цього повороту до сцени – всього 20-30 метрів», – говорить Katya Pavlova.

При цьому чомусь «Аверс» називає нацгвардійців без зброї – озброєними до зубів.

За словами медійниці, дуже дивна турбота про бійців АТО від телеканалу «Аверс», який ще два роки тому називав бійців батальйону «Айдар» «мародерами» та шукав докази протиправних дій бійців-добровольців у «сєпарів» та зрадників України, таких як екс-нардеп від Компартії України Спірідон Кілінкаров.

Кажучи про «цілу купу автобусів з бюджетниками», у сюжеті не показали жодного з них. Концерт було анонсовано на 17:30. Годину зі сцени співав гурт «Плач Єремії», потім 20 хвилин виступали довірені особи Президента Дмитро Чекалкін та Вадим Свириденко. А о 19:07 блогер Денис П’ятигорець розпочав пряму трансляцію у Facebook приїзду в Ковель Петра Порошенка (це відео можна переглянути на сторінці блогера).

«Пряму трансляцію неможливо підробити, тому час чітко зафіксовано і збрехати «Аверсу» вже не вийде – люди чекали Порошенка не 3 години, а лише 17 хвилин», – зазначає Katya Pavlova.

Сама ж Наталка Поліщук, яку поліція вивела з охоронної зони, відразу ж «засвітилася» на російському пропагандистському «зливному бачку» Росія-1. Поліщук стверджує, що «рамку» пройшла та дозволила догляд особистих речей, але підтвердження цього немає та й чимало свідків заперечують її слова. Речник Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль заявляє, що журналістка «Аверсу» відмовилася пройти металошукач і саме тому її вивели з мітингу.

2

Katya Pavlova запитує: «Чи могла Наталка Поліщук вчинити банальну провокацію заради потрібної «Аверсу» картинки?» І сама, по суті, відповідає, демонструючи численні провокації від одіозної тележурналістки.

За кілька днів до візиту Петра Порошенка на Волинь телеканал «Аверс» постійно транслював заклики до волинян прийти на зустріч та задати йому незручні запитання. У сюжеті Наталка Поліщук стверджує: «Люди в натовпі почали діставати плакати».

«Після масованої антиреклами на «Аверсі» та закликів «прийти та задати питання Порошенку» знаєте скільки було плакатів з критикою Президента? Чотири! Чотири плакати – на десять тисяч присутніх громадян. А знаєте, хто приніс ці плакати? Зовсім не пересічні громадяни, як нам каже «Аверс», – наголошує Katya Pavlova і знайомить з ними.

Ось ці «прості люди»: депутат Волинської обласної ради та голова депутатської фракції «УКРОП» В’ячеслав Рубльов, депутат Ратнівської районної ради від «Батьківщини» Володимир Ярмощук, голова Ковельської районної організації політичної партії «УКРОП» Олександр Кашик, помічниця народного депутата України від «УКРОПу» Ірини Констанкевич Світлана Сидорук та депутат Ковельської міської ради, голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс, якого Katya Pavlova назвала: «мій улюбленець».

«Для тих, хто не в курсі: телеканал «Аверс» належить олігархічній групі «Приват». Не для кого не секрет, що група «Приват» на президентських виборах підтримує «укропівця» Олександра Шевченка, Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського. Тому й не дивно, що з протестними плакатами стояли саме депутати від «Батьківщини» та «УКРОПу». А казали – прості люди. Ну як тут не згадати класику: «Это не народ? Это хуже народа. Это лучшие люди города», – каже Katya Pavlova.

І саме цих «лучших людей города», за словами Наталки Поліщук, побили «тітушки». Чи є в сюжеті відео з так званим побиттям? Чи потрапили в кадр розбиті обличчя та синці? Як запевняє Katya Pavlova, це чергові побрехеньки від «Аверсу». Вона також розкритикувала телеканал за банальну підробку. Мовляв, криворукі монтажері з «Аверсу» наклали крики «ганьба» від купки «укропівців», що були на майдані, та зробили так, щоб складалося враження, що проти Порошенка – десятитисячний натовп.

«Це дуже низько та не професійно у випуску новин подавати сюжети, в яких відверта брехня, маніпуляції, провокації та підробка аудіодоріжок на відеоряді. І я розумію чому «Аверс» це зробив. Бо ані так би мовити журналісти, ані власники цього телеканалу не очікували, що Ковель так тепло прийме Порошенка. Тому і довелося вигадувати. І ось вам, нешановний «Аверс», як мішок цементу у ваш зливний бачок, справжні емоції волинян, які прийшли 14 березня в Ковелі послухати свого Президента», – мовить на завершення Katya Pavlova.

Коментарі
20 Березня 2019, 16:24
може досить тої ''правди'' від Каті Павлової?
20 Березня 2019, 16:38
Гарно Катя розклала все по поличках. Рекомендую глянути ролік. А укропівці з аверсюками то просто уроди і шакали.
20 Березня 2019, 16:42
а що робила ціла зграя людей на даху будинку міськоїради? А якби у цей час якась дитина блисьнула ліхтариком (вже була темна пора доби) в сторону сцени? Що, куля в лоб? А може показали брехню як кремезні дебіли виривали у людей з рук плакати, на яких було написана справедлива вимога посадити своїх корупційних падєльників. І хто ж після цього буде поважати порохоботів. років шарлатанства Україна не витримає. ТОМУ ВИМЕТЕМО ПОРХ З НАШОЇ ОСЕЛІ!!!
20 Березня 2019, 16:42
Кто жил в Украине, тот в цирке не смеется. Феерическая страна...заповедник идиотов..воров и скакунов
20 Березня 2019, 16:45
Айдарівці нормально намародерили в 14
20 Березня 2019, 16:51
Павлова медійниця. Серйозно? 1. Міліція не дозволяла пройти в ВІП зону журналістам, а це є порушення. 2. Тури гаранта оплачуються за бюджетні кошти, яких і так не вистачає, а не за рахунок передвиборчого фонду кандидата П. 3. Не важливо хто тримав плакати, а важливо що їх дозволили собі тітушки виривати і це після революції Гідності.
20 Березня 2019, 17:02
Оце у Пініса бомбанув пукан!!!! Сидить свиня і строчить коментарі!!!!!!!
20 Березня 2019, 17:08
Katya Pavlova - пі$диш дурню, виховуєш дибілів!!! СКЛАДАЄТЬСЯ ТАКЕ ВРАЖЕННЯ!
20 Березня 2019, 17:14
Мабуть погонять жидомасонів
20 Березня 2019, 17:26
Катю!!! На тій площі ти помістила 10 000 людей, сцену і простір перед сценою! Не мели дурного! Не сміши людей! Не настільки ми дурні як ти думаєш!
20 Березня 2019, 17:37
Це пИз@Ець( Весь Ковель був забитий автобусами( куча поліції( не пройти, не проїхати( на Донеччину відправили би них, а не патріотів) Сволочі!!!
20 Березня 2019, 17:40
пеця молодець ...
20 Березня 2019, 18:23
хай иде та катя далі танцювати СТРИПТИЗ В КЛУБІ
20 Березня 2019, 18:29
Сливной бачок -ЭТО АВЕРС. Мы довольны.
20 Березня 2019, 18:29
Сливной бачок -ЭТО АВЕРС. Мы довольны.
20 Березня 2019, 18:34
А що ви хотіли щоб Президента не охороняли ?Ковельчани нормально зустріли і Президента Журналістка робила те за що їй платять.
20 Березня 2019, 19:07
Це ж аверс: везде ссущие журналюги...
20 Березня 2019, 19:09
в фейсбуці вже коментарі видалила тансцовщіца
20 Березня 2019, 19:30
У фінляндії президент їздить на роботу у метро а міністри їздять велосипедами. А ми ж то йдем у Гейропу, чи як? *******Президент Финляндии после визита в США возвращалась на родину эконом-классом регулярного рейса, стараясь ничем не привлекать к себе внимания. Россияне, летевшие тем же рейсом, искренне позавидовали финнам, вспоминая, с какой помпой привыкли передвигаться российские руководители.<br/><br/>Президент Финляндии Тарья Халонен после визита в США возвращалась на родину эконом-классом регулярного рейса, стараясь ничем не привлекать к себе внимания. Россияне, летевшие тем же рейсом, искренне завидовали финнам, вспоминая, с какой помпой привыкли передвигаться российские руководители.<br/><br/>«За 5 минут до взлета на борт регулярного рейса «Нью Йорк – Хельсинки» взошла делегация из 7 человек во главе с президентом Финляндии – пишет в Фейсбуке Tatyana Goldman. – Каково же было мое удивление, президент сидела всего через кресло от меня. Все вошедшие поприветствовали присутствующих, вели себя очень скромно, обедали «из общего котла», ходили в один туалет и ничем не привлекали внимания. Видели бы вы гордые и счастливые лица финнов. В этот момент я им завидовала»
20 Березня 2019, 20:05
ой здається що укроп тля зїсть
20 Березня 2019, 20:09
А хто стояв за белим домом з автоматом? Пушкін?
20 Березня 2019, 20:09
А хто стояв за белим домом з автоматом? Пушкін?
20 Березня 2019, 20:13
Хай не розказує що було легко їхати. Поставили молодого поліцая з льодяником щоб регулював рух на перехресті Міцкевича, то пробка була шо йпт твю мть аж до воєнкомата, що мусів розвертатися і їхати колдойбинами біля роддома, задовбав той гарант. Вечно за ним золоті верби ростуть.
20 Березня 2019, 20:24
Мене партія Укроп зобов'язала писати негативні коментарі під цією статтею. Не смійтеся з бідного ветеринара.
20 Березня 2019, 20:38
Мудакам завжди такі відповідальні завдання доручають! Не родись красивим, а родись жертвою аборту! Тобі пощастивило і ми тобі заздримо!
20 Березня 2019, 21:03
Ковельські гопники плакати з рук виривали.
20 Березня 2019, 21:37
Лижемо шоколадну дупу до оскоми!!! І не звертаємо увагу на інших- шоколадна дупа подякує і пердне! А за наступні 5 років забере у всіх останні спіднє для своїх діточок у Лондоні.
20 Березня 2019, 22:36
Катя Павлова - боехуха. Коротко і зрозуміло.
20 Березня 2019, 22:37
Катя соси далі в губера, це твоє, в тебе це краще получається і не лізь в політику
20 Березня 2019, 22:41
Так що з гопотою? Чи їх поліція кришує?
20 Березня 2019, 22:43
Ще видно та сучка.
20 Березня 2019, 23:49
Пр..о Президента Фінляндіїї пишуть... Так там фіни які поважають своїх президентів .А тут ..
20 Березня 2019, 23:51
То не медійниця, а вафлярниця.
21 Березня 2019, 00:47
а пінюс всетаки скотодохтор і верещить як свиню ріжуть
21 Березня 2019, 03:14
Павлова ще та курва продажна)
21 Березня 2019, 07:36
Слава Богу что я москаль, и не живу в этой дупе Мира - под названием Украина
21 Березня 2019, 07:56
Від Аверса однин нормальний сюжет вийшов про приїзд Порошенка. Решта перекрутили, щоб не обідити його...
21 Березня 2019, 08:55
Ця Катя тупа шмара. Звезли вчителів і гопота заправляла балом. Катя - ти дебілка!
21 Березня 2019, 10:07
Тітутшки що виривали плакати:<br/>Якубович Богдан (м.Ковель) – тренер з ММА, тренер у фітнес клубі «АПЕРКОТ».<br/>Левчик Яків (м.Ковель) – майстер спорту України з боксу, тренується у СК «Панчер».<br/>Сущ Владислав (м.Ковель) – представник фанатської групи ЦСКА, займається боксом у СК «Панчер».<br/>Смаль Роман (м.Ковель) – займається боксом у СК «ПАНЧЕР».<br/>Сільчук Владислав (м.Ковель) – займається кікбоксингом WAKO.<br/>Арман Сароян (м.Ковель, м.Люблін) – боєць ММА, займається та тренується в Любліні.<br/>Наконечний Олександр (м.Ковель) - представник фанатської групи ЦСКА.
21 Березня 2019, 11:33
Жидомасони нервуються
21 Березня 2019, 11:34
Так ще жиди народ не грабували
21 Березня 2019, 16:49
Мабуть українцям це подобається! Тому вирішують хто краще буде з них дерти шкуру - зеленський, Тимошенко чи Порошенко????
21 Березня 2019, 17:09
Не пощастило йому бідоласі тільки з цим корупційним скандалом, це ж треба така ганьба перед виборами. Ну ще б трохи і проскочили б. Кляті журналюги кругом свого носа сунуть. Ні, треба з цим щось робити!
21 Березня 2019, 21:29
Як прекрасно коли приїжджає Президент, дорогу поремонтувати на Луцьк , будинок культури 'Шевченка' частково поремонтувати зробили під'їзді шляхи з допомогою Козака В.Т.
22 Березня 2019, 15:51
Катя,ти вже піднялася,підлизуїш вже президенту(Ти в Ковелі була,бачила тих людей,чула їх,от і не патякай(А люди з магазинів вийти не могли бо президент приїхав,з автоматами весь центр Ковеля оточили,понавозили своїх людей для підтримки(автобусів 10-20 точно було)дітей з технікумів,бурс заставили стояти(А прості ковельчани докричатись не могли,що не хочуть такого президента,Ковель НЕ за порошенка(
22 Березня 2019, 23:35
От би нам голову обласної ради з Фінляндії! Бо Палиця коли раз в квартал на роботу приходить то охрани стіко що Пороху й не снилося!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром