Ігор Пініс хоче від Олега Кіндера пояснень щодо інсинуацій про поліклініку обласної ради

22 Березня 2019, 15:15
Ігор Пініс хоче від Олега Кіндера пояснень щодо інсинуацій про поліклініку обласної ради 3275
Ігор Пініс хоче від Олега Кіндера пояснень щодо інсинуацій про поліклініку обласної ради

Депутат Ковельської міської ради заявив, що місцева влада розповсюджує неправдиву інформацію про поліклініку колишньої вузлової лікарні.

Під час прямого телевізійного ефіру у депутата Ковельської міськради Ігоря Пініса ведуча поцікавилася: «Яка ситуація із поліклінікою колишньої залізничної лікарні?».

Відомо, що у вересні минулого року голові Волинської обласної ради Ігорю Палиці надійшло колективне звернення від ковельчан з проханням негайно прийняти рішення щодо подальшого функціонування поліклініки, передбачити бюджетні кошти на оплату праці, комунальні платежі та розвиток медичного закладу, в тому числі на ремонт, закупівлю обладнання та медикаментів. Ковельчани стверджували, що обласна рада підводить свою Ковельську поліклініку до ліквідації.

За словами Ігоря Пініса, поліклініка на сьогоднішній день знаходиться на самофінансуванні. Після спілкування з її керівництвом він дізнався, що колектив працює і виходить із ситуації, «справляється із поставленими перед ним викликами». Там закінчується ремонт бальнеології, мають надію, що буде запущено басейн в найближчий час, де планує тренувати діток спортсмен Сергій Панасюк, у якого серед вихованців є паралімпійці.

Читайте також: Ковельським депутатам пообіцяли, що в басейн напустять воду

«В цьому ракурсі надіємось на такий прорив. Наскільки я знаю, вони встановили нові лічильники, проводять ремонт приміщення. Ми маємо надію на те, що заклад буде функціонувати повноцінно. Хоч з’явилися такі незрозумілі від міської влади заяви про те, що підприємство в стадії руйнації, знищення і все таке. Ну це абсолютно неправдива інформація. Ми ще будемо питатися у міської влади: звідки вони це взяли? Бо за такі слова треба відповідати», – заявив Ігор Пініс.

Також він сказав, що при нагоді треба звернутися до депутатів Волинської обласної ради, щоб вони підтримали свою поліклініку, тому що цей заклад є надзвичайно важливий. Причому двічі назвав цю медичну установу – клінікою.

«У свій час за три дні ми зібрали 13 тисяч підписів на підтримку даного закладу. Цей заклад є дорогий для містян не тільки залізничників, а й для цілої області, тому що туди приїжджають залізничники з інших місць. Там є прекрасний колектив. Так, клініка потребує звичайно модернізації, але на сьогоднішній день ця клініка, напевно, одна з перших на Волині вже працює зі страховими товариствами, тобто впроваджується страхова медицина. Залізничники застраховані в основній своїй масі. Колектив працює», – запевнив Ігор Пініс.

Читайте також: Ковельчани перекривали міжнародну автотрасу та освистали мера Кіндера

Коментарі
22 Березня 2019, 17:45
Про що ви говорите? Залізничники вже ходять до міської поліклініки. Бо не всі спеціалісти там є. А лікарні там взагалі нема. Про яку страхову медицину йдеться? Залізничники лікуються на стаціонарі у ЦРЛ. А страховки оплачуються лише незначною сумою. В основному усі медикаменти при лікуванні купують самі. Страховки від залізниці є, а толку з них?
22 Березня 2019, 18:39
З центральнлї лікарні мені є відкати від того що плєсєнь платить у рано. А залізнична мені не впирається. Так що я її знищу.
22 Березня 2019, 19:07
двічі назвав цю медичну установу – клінікою.У Пініса точно клініка.
22 Березня 2019, 19:30
Де заяви? Хто їх чув? Де можна побачити чи почути? Бо похоже що сам придумав
22 Березня 2019, 21:30
Заміню відсутніх спеціалістів
22 Березня 2019, 21:47
У свій час за три дні ми зібрали 13 тисяч підписів на підтримку даного закладу. Цей заклад є дорогий для містян не тільки залізничників, а й для цілої області, тому що туди приїжджають залізничники з інших місць. Там є прекрасний колектив.Клініка чия?То хай Палиця і фінансує.
23 Березня 2019, 00:31
"У свій час за три дні ми зібрали 13 тисяч підписів на підтримку даного закладу." А ти по сто гривень збери з 13 тисяч, що слабо чи слабий? А то підпісь здесь і підпісь здесь!
23 Березня 2019, 10:55
Пеніс і коко сюрприз
23 Березня 2019, 11:22
А що тут не зрозумілого? Кіндер бачить у монополіста МТМО великого конкурента яким може стати ж/д лікарня. І він зацікавлений зберегти монополію!
26 Березня 2019, 21:13
Пеніс дебіл
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром